Τρεις μάσκες χεριών που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου για extra ενυδάτωση και λάμψη [βίντεο]


Τρεις μάσκες χεριών που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου για extra ενυδάτωση και λάμψη [βίντεο]

Η διαρκής χρήση σαπουνιού και αντισηπτικού κάνει επιτακτική την ανάγκη για περισσότερη φροντίδα των χεριών μας.

Το τελευταίο διάστημα δε σταματάμε να πλένουμε πολύ σχολαστικά τα χέρια μας και να τα απολυμαίνουμε διαρκώς με αντισηπτικό σε μια προσπάθεια πρόληψης από τον κορωνοϊό. Αυτό - πολλές φορές- έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται και να αφυδατώνονται τα χέρια μας, να αγριεύουν, να σκάνε και να χρειάζονται όλο και περισσότερη κρέμα χεριών.

Αν ακόμα και με την κρέμα χεριών, το δέρμα σε τραβάει, υπάρχει η λύση και είναι η μάσκα χεριών. Εμείς βρήκαμε στο queen.gr και σου παρουσιάζουμε τρεις σπιτικές μάσκες κα βίντεο που μπορείς να κάνεις με απλά υλικά που έχεις στην κουζίνα σου και οι οποίες θα σου χαρίσουν θεαματικά αποτελέσματα. 

Μάσκα για απολέπιση

  • 1 κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη.
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι.
  • 1,5 κουταλιά σούπας λάδι καρύδας.

Ανακάτεψε καλά τα υλικά και άπλωσε τη μάσκα στην εσωτερική και εξωτερική πλευρά των χεριών σου. Άφησέ τη για 10 λεπτά και μετά ξέπλυνε καλά. Η καστανή ζάχαρη έχει την ιδιότητα να «κλειδώνει» την υγρασία, το μέλι έχει αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ το έλαιο καρύδας ανακουφίζει το αφυδατωμένο δέρμα.

 Μάσκα για λάμψη

  • 1 φακελάκι ή 3 κουταλιές της σούπας βρώμη.
  • 1 φακελάκι μαγειρική σόδα.
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι.
  • Χυμός από μισό λεμόνι.

Ανακάτεψε καλά όλα τα υλικά και άπλωσε το μείγμα στα χέρια σου. Για μεγαλύτερη δράση, φόρεσε γάντια και περίμενε για δέκα λεπτά. Έπειτα, αφαίρεσε τα γάντια και ξέπλυνε καλά. Η βρώμη μαλακώνει τα αφυδατωμένα και άγρια χέρια, η μαγειρική σόδα χαρίζει λάμψη, ενώ το μέλι βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Το λεμόνι έχει την ιδιότητα να χαρίζει έξτρα λάμψη στο δέρμα.

Μάσκα για ενυδάτωση

  • 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι.
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι.
  • 3 με 4 σταγόνες χυμό λεμονιού.

Ανακάτεψε καλά το μείγμα και άπλωσέ το στα χέρια σου. Περίμενε μέχρι να στεγνώσει εντελώς και μετά μπορείς να ξεπλύνεις. Το λεμόνι, αλλά και το γαλακτικό οξύ που περιέχει το γιαούρτι έχουν την ιδιότητα να χαρίζουν λαμπερό δέρμα, ενώ το μέλι θα μαλακώσει αμέσως την επιδερμίδα σου.

Tags χέρια, Ομορφια, diy μασκες χεριων, μασκες χεριων, beauty, hand mask, body, Σώμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4473 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4257 s // Total time: 2.8730 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X