Δούκισσα Νομικού: Το περιστατικό με τον γιο της και τα συγκινητικά της λόγια


Δούκισσα Νομικού: Το περιστατικό με τον γιο της και τα συγκινητικά της λόγια

\"Γιατί τώρα που ο χρόνος δεν τρέχει, τώρα που δεν μας κυνηγάει κανείς, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη ζωή μέσα από τα μάτια των παιδιών\".

Στο σπίτι σε καραντίνα βρίσκεται και η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο τους παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία. Η παρουσιάστρια όπως γνωρίζουμε έχει αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στην οικογένεια της και στα παιδιά της που τους έχει τρομερή αδυναμία.

Συγκίνηση και πολλές σκέψεις προκάλεσαν τα χθεσινά της λόγια που συνόδεψαν μια φωτογραφία με μαργαρίτες... Συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού και ο γιος της, έκαναν την βόλτα τους στον κήπο και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το περιστατικό που σημειώθηκε…

Διαβάστε ακόμα: Δούκισσα Νομικού: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της στο σπίτι με matchy – matchy outfit!

"Σήμερα που είχε τόσο ωραία μέρα βγήκαμε στον κήπο και ο γιος μου έψαχνε για άλλη μια φορά ένα μικρό λουλούδι για να κόψει και να μου φέρει. Κάποια στιγμή τον είδα να κοιτάζει με μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή την αριστερή μαργαριτούλα. Για αρκετή ώρα. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα 'μα καλά, τι κοιτάζει τόση ώρα, άλλη μία μαργαρίτα είναι'. Πήγα όμως κοντά του και κοίταξα και γώ. Ναι, άλλη μια μαργαρίτα. Κοίταξα καλύτερα. Και τελικά κατάλαβα τι του είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Το πολύ μικρό κουνούπι που καθόταν ακίνητο στο πάνω άσπρο φύλλο του. (Για δες προσεκτικά, εκεί είναι ). Γιατί σας το λέω τώρα αυτό; Γιατί τώρα που ο χρόνος δεν τρέχει, τώρα που δεν μας κυνηγάει κανείς, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη ζωή μέσα από τα μάτια των παιδιών. Με κάθε λεπτομέρεια. Να ζήσουμε την κάθε στιγμή, το κάθε δευτερόλεπτο. Να δούμε το λουλούδι και να το κοιτάξουμε καλά... Πόσο ωραία χρώματα έχει, πόσα φύλλα έχει, να το μυρίσουμε και να κλείσουμε τα μάτια για να σκεφτούμε τι μας θυμίζει η μυρωδιά του. Να ζήσουμε τη ζωή. Έτσι απλά".

 


 

Tags δουκισσα νομικου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2608 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3712 s // Total time: 2.6320 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X