Φτιάξε το δικό σου κερί αποτρίχωσης με τρία υλικά που έχεις σίγουρα στην κουζίνα σου


Φτιάξε το δικό σου κερί αποτρίχωσης με τρία υλικά που έχεις σίγουρα στην κουζίνα σου

Η τέλεια λύση όσο θα βρίσκεσαι σε καραντίνα.

Είσαι σε καραντίνα και σκέφτεσαι πως θα κάνεις αποτρίχωση; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς πιο κάτω θα βρεις μια εύκολη συνταγή για να φτιάξεις μόνη στο σπίτι το δικό σου κερί αποτρίχωσης. Αυτό που θα χρειαστείς είναι τρία υλικά που σίγουρα υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σου. Ακολούθησε τις οδηγίες και τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν!

Υλικά:

  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη.
  • 3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού.
  • 3 κουταλιές της σούπας νερό.

Προετοιμασία:

  1. Πρόσθεσε τα τρία συστατικά σε μια κατσαρόλα και τα ζεσταίνεις σε μέτρια προς υψηλή θερμότητα μέχρι το μείγμα να αρχίσει να βράζει, ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις αρχίσει να βράζει, χαμηλώσε τη φωτιά και άφησε το να βράζει για λίγα λεπτά ακόμα μέχρι να επιτύχεις μια πυκνή υφή.
  2. Αν θέλεις να μάθεις αν το κερί σου είναι έτοιμο, θα πρέπει να κοιτάξεις προσεκτικά το χρώμα του. Θα έχει γίνει τέλειο όταν θα είναι ελαφρώς χρυσό, αλλά όχι σκούρο. Αν το βράσεις για πάρα πολλή ώρα, η ζάχαρη μπορεί να καεί. Μόλις είσαι βέβαιοι ότι το μείγμα σου είναι έτοιμο, απομάκρυνε από τη φωτιά και άφησε το να κρυώσει, αλλά όχι πάρα πολύ, διότι μπορεί να γίνει πολύ σκληρό και να μη μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
  3. Όταν το ελέγξεις και δεν είναι πολύ ζεστό και έχει μια αρκετά κολλώδη υφή, τότε είναι έτοιμο για χρήση.

Συμβουλή:

Πριν από την εφαρμογή του κεριού αποτρίχωσης, είναι πολύ σημαντικό να καθαρίσεις την περιοχή από την οποία θα αφαιρέσεις τις τρίχες, έτσι ώστε το κερί να μπορεί να κολλήσει στο δέρμα. Καλό θα ήταν να βάλεις λίγο αμυγδαλέλαιο στα χέρια σου, έτσι ώστε το κερί να μην κολλάει πάνω τους συνέχεια. Μόλις είσαι έτοιμη, εφάρμοσε το κερί προς τη φορά των τριχών, πίεσε προς τα κάτω, και στη συνέχεια τράβηξε απότομα προς την αντίθετη φορά για να αφαιρέσεις τις τρίχες.

Καλή επιτυχία!

Tags αποτρίχωση, κερι αποτριχωσης, Ομορφια, Σώμα, body, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4081 s (248 Queries.) // Parse time: 1.1539 s // Total time: 4.5620 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X