Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Κριός

Η ένταση είναι αυτή που κυριαρχεί στο ερωτικό παιχνίδι, αλλά οι κανόνες μπορούν εντελώς ξαφνικά να αλλάξουν. Επέλεξε αν θα τους ακολουθήσετε ή αν θα αποχωρήσετε από τη σχέση αυτή.

Ταύρος

Μην εμπιστεύεστε τρίτους, γιατί τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει σύντομα.

Δίδυμοι

Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Καρκίνος

Ωραίες ευκαιρίες πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα που υπόσχονται ανάπτυξη, αργή μεν αλλά σταθερή. Μην βιάζεστε…

Λέων

Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.

Παρθένος

Είστε πολύ καλοί στην ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί, εάν αντί για μυϊκή δύναμη χρησιμοποιείτε την εγκεφαλική σας δύναμη. Όσο φιλοσοφείτε, τόσο περισσότερα περιθώρια για λύσεις υπάρχουν.

Ζυγός

Η μέρα απαιτεί να συμπεριφερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Το πνεύμα σας θα είναι ιδιαίτερα ονειροπόλο. Ευνοϊκή μέρα για συγγραφείς και καλλιτέχνες.  

Σκορπιός

Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας.

Τοξότης

Ξεκινήστε τη μέρα σήμερα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά.

Αιγόκερως

Μέρα δράσης αλλά και απαισιοδοξίας η σημερινή, αφού θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και συναντάτε αντιρρήσεις στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

Υδροχόος

Φανείτε ειλικρινείς, τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους άλλους. Μην αφήνετε τις δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος να δηλητηριάζουν την σχέση σας.

Ιχθείς

Έρχεται σε ισορροπία ο συναισθηματικός σας κόσμος και οι απατήσεις σας από τον σύντροφο σας γίνονται πιο ρεαλιστικές. Τώρα μπορείτε να βάλετε γερές βάσεις στο δεσμό σας!

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0278 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3403 s // Total time: 2.3681 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X