Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ετοιμαστείτε να δεχτείτε απρόσμενες επισκέψεις από φίλους. Θα υπάρξουν ανταλλαγές ιδεών και απόψεων με δημιουργικό τρόπο, με αποτέλεσμα να νιώσετε ικανοποίηση στο τέλος της ημέρας.

Ταύρος

Θετική επιρροή από τα άστρα έχετε σήμερα, μπαίνοντας σ ένα νέο περιβάλλον ή προβάλλοντας κάποιες νέες ιδέες που μπορεί να αποφέρουν κέρδη και ανάπτυξη.

Δίδυμοι

Μέρα ευνοϊκή για στόχους, αλλά χρειάζεται υπομονή και υπομονή. Ξεκινήστε από την οργάνωση και δώστε χρόνο μέχρι να φτάσετε στην πράξη.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα μη ρεαλιστικά… Τηλεφωνήστε σε φίλους, χαρείτε και διασκεδάσετε μέχρι πρωίας.

Λέων

Χρειάζεται να ενστερνιστείτε μια πιο θετική στάση απέναντι στα πράγματα. Ο χρόνος είναι απαραίτητος για μια αρμονική και διαρκή ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα.

Παρθένος

Αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες που χρειάζονται περισσότερη μελέτη και βάλτε ένα πρόγραμμα για να κλείσετε όσα περισσότερα ανοιχτά μέτωπα μπορείτε.

Ζυγός

Προσέξτε  την απώλεια χρημάτων ή τις εξαπατήσεις. Μην δανείσετε, γιατί μάλλον δεν θα ξαναδείτε τα χρήματά σας.

Σκορπιός

Κάντε οικονομίες, γιατί κάποιες απολαβές, πάνω στις οποίες είχατε ποντάρει, θα καθυστερήσουν να έρθουν. Η στενότητα των οικονομικών περιθωρίων ανακόπτουν προσωρινά την πρόοδο σας.

Τοξότης

Δοκιμασίες στην οικογενειακή ζωή για τους δεσμευμένους! Δείξτε σθένος. Οι ελεύθεροι διακατέχεστε από απαισιόδοξες σκέψεις.

Αιγόκερως

Υπάρχει η τάση για μια ενθουσιώδη γνωριμία χωρίς όμως βάθος. Κάνετε έντονες τις συναισθηματικές σας ανάγκες στους άλλους. Μην κάνετε σπατάλες...

Υδροχόος

Κρίση κτητικότητας και μια καταναλωτική έξαρση θα σας οδηγήσει σε ρήξη με τον σύντροφο σας. Μήπως είστε λίγο πιεστικοί απέναντι του?

Ιχθείς

Φερθείτε με διπλωματία και δώστε προσοχή στη διατροφή σας. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα και συναισθηματικά μπερδέματα εν όψει.

Από τη Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6644 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3029 s // Total time: 2.9672 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X