Μένουμε σπίτι παρέα με Nova Cyprus


Μένουμε σπίτι παρέα με Nova Cyprus

#ΜένουμεσπίτιπαρέαμεNovaCyprus

Οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε σπίτι ύστερα και από τις οδηγίες του κράτους λόγω των συνθηκών του νέου κορωναιού αναζητώντας δημιουργικούς τρόπους να περάσουν ευχάριστα αυτές οι μέρες.

Ωστόσο, για όσους έχουν παιδιά είναι ακόμα πιο δύσκολο αφού μικροί και μεγάλοι επιβάλλεται να αλλάξουν την ρουτίνα τους. 

Κάποιoι θα διαβάσουν βιβλία, κάποιοι  θα παίξουν και κάποιοι άλλοι θα θέλουν να δουν κάτι αξιόλογο στην τηλεόραση.

Εμείς για άλλη μια φορά εμπιστευόμαστε τον ειδικό σε θέματα ποιοτικής ψυχαγωγίας τόσο για εμάς όσο και για τους μικρούς μας φίλους. 

Η αγαπημένη δορυφορική πλατφόρμα Nova Cyprus προσαρμόστηκε στις νέες συνθήκες έχοντας ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα τον Μάρτιο για μικρούς και μεγάλους με συναρπαστικές παιδικές ταινίες, αλλά και fitness! 

Καθημερινά οι μικροί συνδρομητές μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους με μερικές από τις πιο απολαυστικές, μεταγλωττισμένες, παιδικές ταινίες από τις 08:00 το πρωί στο Novacinema2HD και να συνεχίσουν το μεσημέρι τη διασκέδαση με τους αγαπημένους τους ήρωες κινουμένων σχεδίων στο Novalifε, στις 13:40!

Εξαιρετικές ταινίες όπως :

Η ταινία Lego 2 Eχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα στο Μπρίκσμπουργκ. Τώρα όμως οι πολίτες του αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς LEGO DUPLO® από το διάστημα καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους με αστραπιαία ταχύτητα. Ο αγώνας για να τους νικήσουν και να αποκαταστήσουν το σύμπαν της LEGO, θα στείλει τους Εμετ, Λούσι, Μπάτμαν και την υπόλοιπη παρέα σε απομακρυσμένους, ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία με φανταστικούς πλανήτες, αλλόκοτους κατοίκους και κολλητικά τραγούδια. Η περιπέτεια θα δοκιμάσει το θάρρος τους, την επινοητικότητα και τις δεξιότητες τους στο κτίσιμο, ενώ, ταυτόχρονα, θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο ξεχωριστοί είναι.


 
Uglydolls: Τα ασχημογλυκούλια Κάπου ανάμεσα στο τέλος της γραμμής συναρμολόγησης και το ράφι των καταστημάτων, υπάρχει ένας μαγευτικός κόσμος όπου ζουν όλες οι κούκλες. Καμία όμως δεν προέρχεται από την Ασχημούπολη, το μέρος το μέρος όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες, εκεί όπου επικρατεί η ατέλεια και κανείς δεν κρίνει κανέναν.


 
Spider-Man: Μέσα στο αραχνο-σύμπαν Ο μισός Αφροαμερικανός μισός Πορτορικανός έφηβος Miles Morales ζει στο Μπρούκλιν και προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούριο ιδιωτικό σχολείο του Μανχάταν. Η ζωή του δυσκολεύει ακόμα περισσότερο όταν τον δαγκώνει μια ραδιενεργή αράχνη και αποκτά υπερδυνάμεις. Εντωμεταξύ, ο δαιμόνιος Kingpin έχει κατασκευάσει έναν πυρηνικό επιταχυντή  που ανοίγει την πύλη σε άλλα παράλληλα σύμπαντα, έλκοντας διαφορετικές εκδοχές του Spider-Man  στον κόσμο του Miles. Ο νεαρός θα μάθει να αποδέχεται τις προκλήσεις και τις ευθύνες ενός υπερήρωα, ενώ θα καταλάβει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να φορέσει τη μάσκα του ήρωα και να αναλάβει δράση για καλό σκοπό.

Όσο για εσένα μανούλα που η καθημερινότητα μοιάζει βουνό, και που η πρωινή σου συνήθεια άλλαξε… Μην ανησυχείς γιατί η Nova Cyprus δεν ξεχνάει κανένα!

Ψυχαγωγία για όλους! 

Κάπου εκεί γύρω στις 08:30 το πρωί στο Novalifε, It’s Fitness Time! Ένα καθημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης που προβάλλει η Nova Cyprus, από Δευτέρα μέχρι Κυριακή. Ασκήσεις που μπορείς εύκολα να κάνεις στο σπίτι και διαρκούν 30 λεπτά, ακριβώς όσο χρόνο μπορείς να ξεκλέψεις για τη γυμναστική σου. Περιλαμβάνει μέχρι και ασκήσεις προθέρμανσης, καθώς και τη δυνατότητα επιλογής βαθμού δυσκολίας, διασφαλίζοντας την αποφυγή τυχόν τραυματισμών και τη σωστή προετοιμασία και αποθεραπεία των μυών. Σημείωσε πως το Fitness Time είναι στα ελληνικά, γιατί είναι άλλο να ακολουθείς οδηγίες στη μητρική σου γλώσσα και άλλο στα αγγλικά. 


 
Και αν το δικό σου "διαβολάκι" ξυπνάει αξημέρωτα και σου παίρνει κυριολεκτικά και μεταφορικά την «σειρά» μην απογοητεύεσαι! Σου υπενθυμίζω λοιπόν ότι το Fitness Time είναι διαθέσιμο και στην υπηρεσία Nova on demand για να γυμναστείς στον δικό σου χρόνο. Επέλεξε On Demand από το τηλεκοντρόλ και διάλεξε το στυλ fitness που σου ταιριάζει για να γυμναστείς, επιτυγχάνοντας τους στόχους σου, ανάλογα πάντα με τη διάθεση σου:

•    Eπίπεδη κοιλιά
•    Pilates
•    Αδυνατίστε χορεύοντας
•    Μειώστε το λίπος
•    Yoga – Pilates 2 σε 1
•    Τέλειοι κοιλιακοί σε 1 μήνα
•    Ασκήσεις για τέλειο σώμα
•    Γυμνασμένη σε 10 λεπτά 

Μην ξεχνάς ότι με την υπηρεσία Nova Goμπορείς να έχει τη Nova Cyprus μαζί σου σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού επιθυμείς. Και αν ο μικρός σου σκανδαλιάρης απορροφηθεί από τον "Μικροπόδαρο" εσύ μόλις βρήκες χρόνο για να γυμναστείς!  

 

Γράφει η Στέλλα Αντωνίου 

PR & Marketing Executive 

Nova Cyprus 

Tags nova cyprus, μενουμε σπιτι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6541 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4108 s // Total time: 3.0650 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X