Γεωργία Βρανά: Τα σχόλια που άκουσε από τους κριτές για τις πρώτες εμφανίσεις της στο "My Style Rocks" [βίντεο]


Γεωργία Βρανά: Τα σχόλια που άκουσε από τους κριτές για τις πρώτες εμφανίσεις της στο "My Style Rocks" [βίντεο]

Μετά την αποχώρηση της Τζώρτζιας Παναγή, άλλη μία Κύπρια μπήκε στην εκπομπή μόδας.

Νέα είσοδος στο παιχνίδι μόδας για αυτή την εβδομάδα είδαμε τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, στο "My Style Rocks" και αναφερόμαστε στην Κύπρια παίκτρια Γεωργία Βρανά.

Η νεαρή τραγουδίστρια από τη Λάρνακα και συνεργάτης του γνωστού Έλληνα raper Bo, έκανε για πρώτη φορά την πασαρέλα της μπροστά στην κριτική επιτροπή και στις συμπαίκτριες της με ένα εντυπωσιακό look.

Συγκεκριμένα η Γεωργία Βρανά αποκάλυψε τη μεγάλη αγάπη που έχει στη μόδα, αναφέροντας μάλιστα πως η ίδια επιμελείται τα look στις εμφανίσεις της, παρουσιάζοντας σαν πρώτο concept της, πως η ξάδερφη της βάπτιζε το παιδάκι της στο Λυκαβητό, ενώ στο δεύτερο επεισόδιο της Τρίτης 17 Μαρτίου, η Κύπρια παίκτρια παρουσίασε το concept της πως επρόκειτο να συνεργαστεί με ενα γνωστό raper από το εξωτερικό. 

Και στα δυο επεισόδια οι κριτές χαρακτήρισαν τις εμφανίσεις της ως συμπαθητικές με περιθώριο βελτίωσης στα επόμενα επεισόδια, ενώ οι συμπαίκτριες της δεν της επιφύλασσαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή όσον αφορά στις πρώτες τους βαθμολογίες. Δείτε τα βίντεο από τις δυο πρώτες της εμφανίσεις στα πιο κάτω βίντεο: 

(31:40)

(1:36:00)

 

Tags γεωργια βρανα, my style rocks, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0217 s // Total time: 0.0220 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X