Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Μάθαμε λεπτομέρειες για τον θρησκευτικό τους γάμο!


Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Μάθαμε λεπτομέρειες για τον θρησκευτικό τους γάμο!

Όλα όσα αποκάλυψε το ζευγάρι σε κοινή του συνέντευξη

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν προγραμματίσει τον θρησκευτικό τους γάμο για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπου μαζί θα πραγματοποιηθεί και η βάπτιση της κόρης τους. 

Διαβάστε ακόμα: Η Ελένη Χατζίδου μας έβαλε στην κρεβατοκάμαρά της!

Το ζευγάρι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tv Έθνος και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον επερχόμενο γάμο.

“Ναι θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου. Γάμος και βάφτιση μαζί. Θα δώσουμε στη μικρή δύο ονόματα: Μελιτά – Δήμητρα. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα. Τρέχουμε με τις προετοιμασίες. Νονοί της μικρής θα είναι οι πολύ καλοί μας φίλοι Άντζυ Γιαννακοπούλου και Θωμάς Παπαδόπουλος. Κουμπάρα στον γάμο θα είναι η φίλη μας Ειρήνη Ζεϊμπέκογλου. Το νυφικό μου το ετοιμάζει ο Stylianos και θα είναι σε παραδοσιακή γραμμή. Παραμυθένιο”, είπε η τραγουδίστρια με τον σύζυγό της να συμπληρώνει: “Το κουστούμι μου εμένα το ετοιμάζει ο Γιαννέτος και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Θα είναι ακριβώς στο στυλ μας”.

Όσον αφορά σε κάποια έκπληξη που ετοιμάζουν για τον γάμο τους, ο Ετεοκλής αποκάλυψε πως σκέφτηκε κάτι απίστευτο που δεν πάει κανενός το μυαλό.
 

Tags Ελένη Χατζίδου, ετεοκλης παυλου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, Γαμος, βαφτιση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.8131 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2737 s // Total time: 5.0868 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X