Σε καραντίνα στο σπίτι της γνωστή Κύπρια!


Σε καραντίνα στο σπίτι της γνωστή Κύπρια!

Το μήνυμα που στέλνει σε όλους μετά την άφιξή της στην Κύπρο από την Ιταλία

Η γνωστή fashionista, Άντρια Αλετράρη, επέστρεψε πριν από δύο ημέρες στο νησί μας από την Ιταλία και έθεσε τον εαυτό της κατευθείαν σε αυτοπεριορισμό για τις επόμενες 14 ημέρες, λόγω κορωνοϊού.

Μάλιστα, σε σχετική ανάρτηση που είχε κάνει στο instastory επεσήμανε πως οι γονείς της, της είχαν αφήσει στο αεροδρόμιο τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, έτσι ώστε να μην έρθει σε επαφή μαζί τους. 

Για την κίνηση της αυτή εισέπραξε αρκετά όμορφα σχόλια από διαδικτυακούς της φίλους, με την ίδια να γράφει: “Δεν νομίζω ότι έχω κάνει κάτι – για εμένα – που να μην εμπίπτει στην κοινή λογική και την υπευθυνότητα. Νιώθω καλά μέχρι στιγμής, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει. Αν και έμενα σπίτι την περισσότερη ώρα στην Ιταλία, ακόμα και πριν τα μέτρα, αλλά κανείς δεν ξέρει, καθώς χρειάζεται ένα δευτερόλεπτο για να το κολλήσεις. Έτσι είναι υποχρέωση μου να προστατεύσω τους ανθρώπους γύρω μου, μέχρι να σιγουρευτώ. Σας παρακαλώ κάνετε το ίδιο. Πάρτε το στα σοβαρά και μείνετε σπίτι. Τώρα άρχισε να μεγαλώνει στην Κύπρο, και αν βγει εκτός ελέγχου δεν θα είμαστε σε θέση να το διαχειριστούμε. Είμαστε πολύ μικροί. Πάρτε την Ιταλία ως παράδειγμα. Δεν είναι αστείο”. 

Tags αντρια αλετραρη, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, κορωνοιος, καραντινα, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6226 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4179 s // Total time: 3.0404 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X