Tom Hanks - Rita Wilson: Βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό [εικόνα]


Tom Hanks - Rita Wilson: Βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό [εικόνα]

Tα πρώτα κρούσματα στο Hollywood είναι γεγονός

Ανάμεσα στα κρούσματα του κορωνοϊού ανήκουν με σχετική ανακοίνωση που έκαναν στα social media και ο Τom Hanks μαζί με την σύζυγο του Rita Wilson.

Το διάσημο ζευγάρι υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στην Αυστραλία όπου και βρίσκονταν, με το αποτέλεσμα να τους βρίσκει θετικούς στον ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι δυο τους ταξίδεψαν στην Αυστραλία για τις προετοιμασίες μιας ταινίας, με τον 63χρονό ηθοποιό να είναι ο πρώτος Hollywoodιανός σταρ που νόσησε από τον κορωνοϊό.

Στην ανάρτηση που δημοσίευσε στα κοινωνικά του δίκτυα σχολίασε: "Γειά σας φίλοι. Η Rita και εγώ είμαστε εδώ κάτω στην Αυστραλία. Νιώσαμε λίγο κουρασμένα, είχαμε κρυάδες και κάποιους πόνους στο σώμα. Η Rita είχε ρίγη που ήρθαν και έφυγαν. Λίγο πυρετό επίσης. Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορωνοϊό και βγήκαν θετικές. Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Hanks, θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;". Δείτε την ανάρτηση που έκανε πιο κάτω:

Tags Tom Hanks, Rita Wilson, κορωνοιο, διασημοι, hollywood, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2524 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4122 s // Total time: 2.6646 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X