Η Χριστίνα Μπόμπα έχει κορωνοϊό! [βίντεο]


Η Χριστίνα Μπόμπα έχει κορωνοϊό! [βίντεο]

Σε καραντίνα μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ανάμεσα στα κρούσματα κορωνοιού που έχουν επιβεβαιωθεί στην Ελλάδα.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη φρόντισε να ενημερώσει το κοινό της με σχετικό βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αργά το βράδυ της Τετάρτης,11 Μαρτίου, στο οποίο μίλησε δημόσια πως βρέθηκε μετά από εξέταση που έκανε, θετική στον ιό που από χθες ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας κήρυξε ως πανδημία.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή γωνιά του νέου της σπιτιού

Στο σύντομο βιντεάκι που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα βρισκόταν δίπλα στον σύζυγο της, ο οποίος όπως ανέφερε δεν παρουσίασε μέχρι στιγμής κάποιο σύμπτωμα όμως θα επανεξεταστεί, και μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη επέλεξαν να ακολουθήσουν τα μέτρα ασφαλείας και να τεθούν σε καραντίνα, ενώ αποκάλυψαν πως θα περιοριστούν  και σε διαφορετικά δωμάτια. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε πως τώρα ο πυρετός της βρίσκεται στους 37.2, ενώ θα έχει συνεχής επικοινωνία με ιατρικό προσωπικό που θα εξετάζει την πορεία της υγείας της.

Κάτω από την ανάρτηση της, έσπευσαν αμέσως να της ευχηθούν περαστικά και γρήγορη ανάρρωση οι διαδικτυακοί της φίλοι, δείχνοντας της έμμεσα συμπαράσταση προς το πρόσωπο της. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

Tags χριστίνα μπομπά, σακης τανιμανίδης, κορωνοιος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1436 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3179 s // Total time: 3.4615 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X