Τα σωστά βήματα που οδηγούν στον τέλειο γάμο!


Τα σωστά βήματα που οδηγούν στον τέλειο γάμο!

10+1 βασικά σημεία.

1. Το βασικό είναι να ξεκινήσετε την οργάνωση του γάμου σας αρκετό καιρό πριν τη μεγάλη μέρα. Αγοράστε ένα ντοσιέ για να έχετε όλα τα χαρτιά σας για την εκκλησία, τη δεξίωση του γάμου και τους καλεσμένους μαζεμένα σε ένα μέρος και να μην τα ψάχνετε παντού και ένα σημειωματάριο για τις σημειώσεις και τα σχόλια σας.

2. Καθορίστε το budget σας και προσπαθήστε να το τηρήσετε. Είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε γνωρίζοντας ακριβώς πόσα χρήματα έχετε διαθέσιμα να ξοδέψετε, παρά να βρεθείτε προ εκπλήξεως όταν θα είναι πλέον αργά.

 3. Αποφασίστε για τον αριθμό των καλεσμένων σας τόσο στη δεξίωση όσο και στο γαμήλιο δείπνο, γεγονός που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τον προϋπολογισμό σας.

4. Ένας γάμος κοστίζει πολλά χρήματα, τα οποία όμως μοιράζονται ανάμεσα στη νύφη, το γαμπρό και τις οικογένειες τους. Ποιός θα πληρώσει και τι είναι ένα θέμα που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί από την αρχή για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις και να γίνει ένας σωστός προϋπολογισμός.

5. Για να έχετε επιλογές και να βρείτε διαθέσιμη την εκκλησία που προτιμάτε, ιδιαίτερα αν θέλετε να κάνετε το γάμο σας άνοιξη ή καλοκαίρι, θα πρέπει να ξεκινήσετε να ψάχνετε και να την κλείσετε σχεδόν ένα χρόνο πριν.

6. Πολύ έγκαιρα πρέπει να αποφασίσετε για το χώρο της δεξίωσης αλλά και για το γαμήλιο δείπνο, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των καλεσμένων.

7. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για όλο το φάσμα της διαδικασίας, από την οργάνωση, μέχρι τη διακόσμηση, τo catering, τη φωτογράφηση, το μακιγιάζ, τη μουσική. Όσο καλές προθέσεις να έχουν συγγενείς και φίλοι, αν δεν είναι επαγγελματίες δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

8. Προτού προχωρήσετε σε συμφωνία με κάποιο επαγγελματία, κάντε καλή έρευνα για τις τιμές της αγοράς και αναφέρετε στους προμηθευτές ότι έχετε 10% χαμηλότερο budget από όσο υπολογίζετε.

9. Μην αρνηθείτε βοήθεια σε συγγενείς που θέλουν να συμβάλουν στη χαρά σας. Αναθέστε τους να ασχοληθούν με κάτι για το οποίο εσείς μπορεί να μην έχετε το χρόνο να το κάνετε, αλλά να θυμάστε ότι η τελική απόφαση θα είναι δική σας.

10. Όταν ψάχνετε για χώρο δεξίωσης ή catering, μη συγκρίνετε τιμές, αλλά αυτό που σας προσφέρουν στη συγκεκριμένη τιμή. Ο κάθε προμηθευτής και συνεργάτης σας προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες, ποιότητα και ποσότητα. Θα πρέπει να αξιολογήσετε πολύ προσεκτικά τι προσφέρει ο κάθε προμηθευτής και σε τι τιμή. Κάτι που στην αρχή σας φάνηκε ακριβό, μπορεί τελικά να αξίζει πολύ περισσότερο.

11. Φτιάξτε ένα χρονοδιάγραμμα για τη μέρα του γάμου σας. Ποιός πρέπει να είναι που και τι ώρα. Ο μακιγιέρ, ο κομμωτής, ο φωτογράφος, ο dj, η εταιρία catering, το αμάξι, οι κουμπάροι και οι γονείς. Τι ώρα πρέπει να είστε στην εκκλησία, πόση ώρα θα αφιερώσετε για φωτογραφίες και όλες τις λεπτομέρειες.

Tags οργανωση, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3448 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4507 s // Total time: 3.7956 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X