Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Κριός

Χωρίς να υπάρχει κανένας ρομαντισμός ή ιδιαίτερες συγκινήσεις, καταφέρνετε να κρατάτε τις σχέσεις σας, αισθηματικές, κοινωνικές ή επαγγελματικές,  σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

Ταύρος

Αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια, ιδέες και συζητήσεις θα φέρουν τα ξαφνικά νέα! Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να ηλεκτριστεί επικίνδυνα, εάν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις προσεκτικά.

Δίδυμοι

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. 

Καρκίνος

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους!

Λέων

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες.

Παρθένος

Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή και υπομονή.

Ζυγός

Κάποιο ζήτημά σας που ξαφνικά παίρνει άλλη τροπή, μην το κυνηγήσετε. Προτίμησε την αναμονή για μερικές μέρες, να δείτε προς τα πού πηγαίνει η κατάσταση και δράστε ανάλογα.

Σκορπιός

Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σας αναστατώσει και να σας αποσυντονίσει. Μην χάνετε τον έλεγχό σας, για να μπορέσετε να πάρετε πάλι τον έλεγχο της κατάστασης.

Τοξότης

Οι αλλαγές είναι πολλές φορές χρήσιμες, στην περίπτωση σας όμως δεν θα μπορούσαν να αποδώσουν τα όσα αναμένετε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

Αιγόκερως

Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή!

Υδροχόος

Ιδέες για επαγγελματική αλλαγή πορείας ίσως να σας έρθουν σήμερα! Ωστόσο για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ιχθείς

Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4652 s (226 Queries.) // Parse time: 0.3815 s // Total time: 2.8467 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X