Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Κριός

Φροντίστε τον οργανισμό σας, γιατί τον έχετε καταπονήσει σε σημαντικό βαθμό τον τελευταίο καιρό. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και μην αφήνετε τα προβλήματα να σας στερούν τον ύπνο.                          

Ταύρος

Δραστηριοποιηθείτε και μην περιμένετε να πέσει το μάνα εξ ουρανού… Προσέξτε επίσης τι εύχεστε, γιατί οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που θα βιώσετε…

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν την προσοχή σας και ίσως να είναι απαραίτητη μια πιο ψύχραιμη ματιά για να σας καθοδηγήσει. Μην αφήνετε την περηφάνια σας να σας αποτρέπει από το να ζητήσετε βοήθεια εάν αισθάνεστε ότι την χρειάζεστε.

Καρκίνος

Πνευματικής φύσης ανησυχίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας. Μην προχωρήσετε αβασάνιστα σε μονοπάτια που δεν γνωρίζετε και μπορούν να σας βλάψουν λόγω άγνοιας…

Λέων

Φανείτε περισσότερο ανεκτικοί και ανοιχτοί με τους γύρω σας και δεν θα χάσετε. Παράλληλα η μέρα σας δίνει αρκετή ενέργεια και έμπνευση για να μπορέσετε να βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας.

Παρθένος

Προσέξτε την υγεία σας, γιατί υπάρχουν και οι γρίπες. Προληπτικά πάρτε καμία βιταμίνη, μήπως και προλάβετε τα χειρότερα.  Από σήμερα μέχρι το τέλος του μήνα φανείτε συνετοί αναφορικά με την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση…

Ζυγός

Προσοχή στις κινήσεις και τις εκμυστηρεύσεις σας, γιατί μπορεί να εμπιστευθείτε σημαντικά πράγματα σε άτομο που θα θελήσει να σας εκμεταλλευτεί.

Σκορπιός

Μάθετε να μοιράζεστε όχι μόνο τα υλικά σας αγαθά, αλλά και την αγάπη με τους ανθρώπους γύρω σας. Προσφέροντας τον χρόνο σας ή την ηθική σας στήριξη σε κάποιον που σας έχει ανάγκη, σας κάνει πιο πλούσιους σε συναισθήματα και σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Τοξότης

Διαφωνίες με το ταίρι σας θα σας χαλάσουν το κέφι. Φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην τροφοδοτήσετε μια ατέρμονη  διαμάχη. Με λίγη καλή θέληση όλα λύνονται…

Αιγόκερως

Έχετε κατακτήσει ότι επιθυμούσατε στον επαγγελματικό τομέα, αλλά φαίνεται ότι δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές. Καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην καταστρέψετε ότι με τόσο κόπο χτίσατε.

Υδροχόος

Η μέρα θα σας δώσει εξαιρετική ενέργεια αλλά και μια δόση σοφίας να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης μπορούν να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ιχθείς

Στον επαγγελματικό σας χώρο, αν και σας εκτιμούν, αισθάνεστε ότι έχετε περιπέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε πορεία, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο για να σας τονώσει.

Απο την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0049 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0266 s // Total time: 0.0315 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X