Τέσσερα κόλπα για να αποφύγετε τα γλυκά όταν κάνετε δίαιτα!


Τέσσερα κόλπα για να αποφύγετε τα γλυκά όταν κάνετε δίαιτα!

Υπάρχει τρόπος να μην υποκύψετε στον πειρασμό!  

Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα κάθε φορά που κάνουμε δίαιτα: Τα γλυκά! Πώς θα τα αποχωριστούμε και πώς θα καταφέρουμε να μην τρώμε καθόλου σοκολάτες;

Κάθε φορά που θέλουμε κάτι γλυκό όταν κάνουμε δίαιτα, προσπαθούμε να το αντικαταστήσουμε με ένα φρούτο ή με μια light εκδοχή που δεν περιέχει πολλές θερμίδες και λιπαρά. Αυτό όμως πολλές φορές δεν είναι αποτελεσματικό, αφού δεν ικανοποιεί την αρχική επιθυμία.

Ανακαλύψτε 4 βήματα που μπορείτε να κάνετε κάθε φορά που θέλετε κάτι γλυκό, ώστε να ικανοποιήσετε τις λιγούρες, όπως τα δημοσίευσε το uniqueermescomcy:

Αρχικά αναρωτηθείτε αν θέλετε σοκολάτα ή απλά κάτι γλυκό. Πεινάτε ή απλά θέλετε κάτι γλυκό; Έχετε πονοκέφαλο; Αν πάρετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι απλά έχετε λιγούρες και δεν υπάρχει λόγος να φάτε. Αν πάλι η επιθυμία είναι έντονη ή απλά πεινάτε κάντε τα εξής:

  1. Πιείτε ένα ποτήρι νερό
  2. Πάρτε 5 βαθιές ανάσες και περίμενε για λίγο
  3. Κάντε μια μικρή βόλτα ή μια άσκηση γυμναστικής
  4. Φάτε κάτι αλλά όχι γλυκό

Εάν πρέπει να φάτε κάτι, τότε προτιμήστε ένα σνακ που να μην είναι γλυκό. Αντίθετα, επιλέξτε πρωτεΐνη ή ένα σνακ με καλά λιπαρά, όπως οι ξηροί καρποί ή το αβοκάντο. Έτσι θα χορτάσετε αμέσως και θα φύγει και η επιθυμία για κάτι γλυκό!
 

Tags γλυκα, Δίαιτα, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0847 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3493 s // Total time: 2.4340 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X