Η ειδικός μας συμβουλεύει για το ιδανικό μέγεθος στην αύξηση στήθους


Η ειδικός μας συμβουλεύει για το ιδανικό μέγεθος στην αύξηση στήθους

Η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας εξηγεί τους τρόπους έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι κολακευτικό για την κάθε γυναίκα. 

Η αυξητική του μαστού είναι μια από τις πιο συχνές επεμβάσεις που συναντάμε στην πλαστική χειρουργική. Οι γυναίκες σε όλες τις ηλικίες απευθύνονται στον πλαστικό τους για αυξητική στήθους, είτε αφορά νεαρές γυναίκες με μικρούς μαστούς, είτε και μεγαλύτερες ηλικίες όπου ο μαστός μετα τις γέννες και τους θηλασμούς αδειάζει και χαλαρώνει.

Πόσο μεγάλος μπορεί να γίνει ένας μαστός και ποιοι είναι οι παράμετροι που μας καθορίζουν το μέγεθος.

Το ίδιο το σώμα της γυναίκας καθορίζει τις διαστάσεις του ενθέματος σιλικόνης, το οποίο χωράει και ο σωματότυπος της κάθε γυναίκας, μας καθοδηγεί στο είδος και το μέγεθος της σιλικόνης που θα χρησιμοποιήσουμε.

Το πλάτος του κάθε μαστού, η βάση του, το ύψος του, το μήκος του θώρακός της είναι κάποιοι παράγοντες που μετρούνται πριν από το χειρουργείο για να μπορεί να υπολογιστεί το μέγεθος της σιλικόνης. Επίσης, η έκταση του αδένα της γυναίκας ώστε να καλύπτεται η σιλικόνη και να μην βρίσκεται κάτω από το δέρμα. Η απόσταση του άνω ορίου του μαστού από την κλείδα. Δεν πρέπει οι σιλικόνες μας να φτάνουν ψηλά γιατί ξεπερνούμε τα όρια του φυσιολογικού. 

Κάθε γυναίκα πριν το χειρουργείο έχει πολύ συγκεκριμένες απόψεις για το τι θέλει. Άλλες φορές υπάρχει επιθυμία για έντονο άνω πόλο του μαστού, άλλες φορές ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή δεν θέλουν οι γυναίκες να φαίνεται ότι έχουν μπει σιλικόνες στο μαστό τους. 

Αυτό που έχει σημασία είναι να ακολουθήσουμε τους σωστούς κανόνες της πλαστικής χειρουργικής, να μελετήσουμε σωστά το σώμα και τον μαστό της κάθε γυναίκας και να της εξηγήσουμε ποιο είναι το σωστό για το σώμα της. Κάθε τι που δεν κάνουμε σωστά θα φέρει επιπλοκές. Ο πλαστικός χειρούργος το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, η ασθενής μας όμως όχι.  Σημαντικός ρόλος του

Πλαστικού χειρούργου είναι να εξηγήσει και να ενημερώσει τι θα είναι το καλύτερο και για ποιο λόγο.

Σωστή επιλογή λοιπόν των ενθεμάτων, καλή μελέτη του σώματος της γυναίκας και σεβασμός στις αρχές της πλαστικής χειρουργικής για να έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα, το οποίο θα κρατήσει χρόνια και γιατί όχι και για πάντα. 

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 00357 99657810

www.georgiakoulermou.com

Instagram: dr. georgiakoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou
 

Tags στηθος, αυξηση, μεγεθος, ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ενθεματα, σιλικονη, γεωργια κουλερμου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4180 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3480 s // Total time: 2.7660 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X