Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020;

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τη σημερινή ημέρα 

Κριός

Ημέρα περισυλλογής η σημερινή, αγαπητοί φίλοι! Θα πρέπει να συλλογιστείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε ή που να οδηγήσετε την ζωή σας και πως θα το πετύχετε αυτό.

Ταύρος

Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση που αισθάνεστε ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, η σημερινή μέρα θα σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις. Σκεφτείτε όμως με καθαρό μυαλό πριν κάνετε κάποιο βήμα που δεν θα είναι αναστρέψιμο.

Δίδυμοι

Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ίσως να εξωθηθείτε να πάρετε ρίσκα που δεν θα θέλατε ή που τα φοβόσαστε. Μην αφήνετε τις καταστάσεις ή άλλα πρόσωπα να σας κατευθύνουν. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας.

Καρκίνος

Όταν επικεντρώνεστε στα οικονομικά σας προβλήματα μπλοκάρετε και δεν μπορείτε να σκεφτείτε με καθαρό μυαλό. Θα ήταν πολύ καλύτερα εάν προσπαθούσατε να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να εξασφαλίσετε ένα επί πλέον εισόδημα.

Λέων

Οι έχοντες σχέση έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την εμβάθυνση της σχέσης. Οι ελεύθεροι έχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνουν μια γνωριμία ερωτικής φύσης.                         

Παρθένος

Χαρείτε όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, για όσους είναι δεσμευμένοι. Οι ελεύθεροι ίσως να κάνουν μια γνωριμία που θα τους φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα…

Ζυγός

Ένα βουνό σας φαίνονται οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Μην σας τρομάζει όμως και σας αδρανοποιεί. Ξεκινήστε από τα μικρά και εύκολα μέχρι να φτάσετε στην επίλυση των πιο μεγάλων σας οικονομικών προβλημάτων.

Σκορπιός

Ίσως θα χρειαστεί να ζητήσετε τις συμβουλές κάποιου ατόμου για τα οικονομικά σας σήμερα. Καλό θα ήταν να μην είναι το ταίρι σας, μια και δεν μπορεί να είναι αρκετά αποστασιοποιημένος από το πρόβλημα…

Τοξότης

Είχατε αρκετές αναποδιές τον τελευταίο καιρό αλλά δεν θα πρέπει αυτό να το αφήσετε να σας καταβάλλει. Φροντίστε την υγεία σας, μια και είναι το πολυτιμότερο αγαθό σας και αντικρίστε το μέλλον με αισιοδοξία.

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται αρκετή προσοχή σήμερα. Φροντίστε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας στα χρονικά πλαίσια που έχετε και κρατήστε ένα φιλικό επίπεδο με τους συνεργάτες σας

Υδροχόος

Ανησυχίες για την υγεία σας φουντώνουν σήμερα και η υποχονδριακή συμπεριφορά σας ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Αντί να φοβόσασθε για το τι μπορεί να συμβεί, απαλλαγείτε από κακές συνήθειες στην ζωή σας.

Ιχθείς

Ίσως να χρειάζεστε κάποια αλλαγή στο εργασιακό περιβάλλον για να μπορέσετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Εάν έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας, ίσως σας επιτρέψουν σήμερα να το πραγματοποιήσετε.

 

Απο την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8364 s (288 Queries.) // Parse time: 0.2686 s // Total time: 3.1050 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X