H Victoria Beckham σπάει τους κανόνες με μια άκρως θηλυκή συλλογή


H Victoria Beckham σπάει τους κανόνες με μια άκρως θηλυκή συλλογή

H νέα κολεξιόν της Βρετανίδας σχεδιάστριας έχει όλα όσα θα θέλαμε στην γκαρνταρόμπα μας. 

Η Victoria Beckham παρουσίασε τη νέα της συλλογή για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2020/21 στο Banqueting House στο Whitehall με τις ζωγραφισμένες οροφές αναγεννησιακού στυλ.

Αυτή, τη φόρα όμως η Victoria Beckham δεν έκλεψε απλά τις εντυπώσεις, απέδειξε πως πλέον είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Η ίδια παραδέχτηκε στις δηλώσεις της αργότερα, πως έσπασε τους δικούς της κανόνες, δημιουργώντας ένα νέο μήκος φορεμάτων το οποίο βρίσκεται ακριβώς στο γόνατο και συνδυάζοντας αυστηρές tailored γραμμές με πιο casual κομμάτια σε πιο χαλαρή γραμμή.

Πουκάμισα, πολύχρωμα πλεκτά, κοστούμια, πλισέ φούστες, ψηλές platform μπότες και slip-dresses είναι τα κομμάτια που πρωταγωνίστησαν στην πασαρέλα. Όσο για τη χρωματική παλέτα, η Victoria Beckham κινήθηκε κυρίως στις αποχρώσεις που αγαπά δηλαδή μαύρο, μπλε, λευκό και κόκκινο. Κι όπως είδαμε στο show της τέτοιου είδους ρούχα ταιριάζουν.

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια παρουσίασε, λοιπόν, μια συλλογή με ρούχα που έχουν θέση στη γκαρνταρόμπα κάθε σύγχρονης γυναίκας. Κομμάτια δηλαδή που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Tags victoria beckham, μόδα, στυλ, ταση, fashion, style, trend


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0276 s // Total time: 0.0278 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X