Νέο brand ομορφιάς στο Selekt Store


Νέο brand ομορφιάς στο Selekt Store

Ανακάλυψε την μεγάλη γκάμα προϊόντα μακιγιάζ του Ιταλικού brand Wakeup Cosmetics Milano.

Το Wakeup Cosmetics Milano είναι το νέο Ιταλικό σήμα ομορφιάς που στοχεύει στην ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς κάθε γυναίκας. Η μάρκα είναι παρούσα στο Μιλάνο και άνοιξε διανομή στην Ευρώπη σε επιλεγμένα πολυκαταστήματα και καταστήματα καλλυντικών.

Το Wakeup Cosmetics Milano δεν είναι μόνο μια νέα μάρκα καλλυντικών, αλλά αντιπροσωπεύει μια νέα φιλοσοφία μακιγιάζ με σκοπό να ξυπνήσει την ομορφιά κάθε γυναίκας, να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ενέργειας, ελευθερίας και δυναμισμού.

Το λογότυπο - ένας ζωντανός ήλιος που περικλείει μια σπείρα που συμβολίζει τη ζωτικότητα και τη δύναμη - εκφράζει με σαφήνεια και ελαφρότητα το σχεδιασμό και το χρώμα των αξιών του εμπορικού σήματος.

Μια χρυσή ομορφιά αλλά πάντα προσιτή. Απεριόριστα προϊόντα για ατελείωτη ομορφιά.

Το Wakeup Cosmetics Milano θέλει να προσφέρει μια άπειρη γκάμα προϊόντων που είναι χαρά για τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο και τα νύχια. Μια σειρά από χρώματα και υφές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως παλέτα και ανταγωνιστική τιμή που συνδυάζει την κορυφαία ποιότητα με μεγαλύτερη προσβασιμότητα.

Τέλος, το brand δεν περιορίζει τη δημιουργικότητα και την ευχαρίστηση που κάθε γυναίκα μπορεί να βιώσει στο να ζωγραφίσει τον εαυτό της ως έργο τέχνης.

Tα προϊόντα του οίκου Wakeup Cosmetics Milano θα τα βρείτε στο Selekt Store Nicosia Mall.

Tags wakeup cosmetics milano, makeup, make-up, beauty, Ομορφια, Μακιγιαζ, SELEKT


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3148 s (281 Queries.) // Parse time: 0.2864 s // Total time: 2.6012 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X