Αλεξάνδρου – Ευριπίδου: Το ρομαντικό δείπνο του ζευγαριού το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου!


Αλεξάνδρου – Ευριπίδου: Το ρομαντικό δείπνο του ζευγαριού το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου!

Τα τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον και τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν! 

Μία ρομαντική έξοδο μόνο για δύο οργάνωσαν το βράδυ της Παρασκευής, 14 Φεβρουαρίου, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων. 

Διαβάστε ακόμα: Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Η απρόσμενη έκπληξη που είχε από τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου και την Αριάδνη [εικόνα]

Το ζευγάρι επέλεξε να δειπνήσει ρομαντικά πίνοντας λευκό κρασί και απολαμβάνοντας καλό φαγητό. Από το décor του τραπεζιού τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα υπέροχα λουλούδια, τα αγαπημένα της παρουσιάστριας, δώρο από τον σύζυγό της. 

Και οι δύο ανήρτησαν την ίδια φωτογραφία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram με την παρουσιάστρια να χαρακτηρίζει τη βραδιά ως “τυφλό ραντεβού” ενώ ο ποδοσφαιριστής έγραψε χαρακτηριστικά: “Δεν είναι όλα για διαφημιστικούς λόγους. Είναι μία αφορμή να γιορτάσουμε την ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη, το πάθος, τους στόχους ζωής και την ευλογία που σε έχω εδώ” . 


 

Tags Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος, αγιος βαλεντινος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.0417 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2625 s // Total time: 4.3042 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X