Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Κριός

Ψυχολογικά δεν είστε στα καλύτερα σας σήμερα. Όλο κάτι σας λείπει, όλο και κάτι θα θέλατε που δεν σας πετυχαίνει. Αντί να γκρινιάζετε για αυτά που δεν έχετε, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις σας και να φέρετε αποτελέσματα.

Ταύρος

Θέλετε να αλλάξετε πράγματα στην καθημερινότητα σας ή στον εργασιακό σας χώρο σήμερα και να χαράξετε νέα πορεία. Είστε ηγέτης εκ φύσεως και απολαμβάνετε να ηγείστε και να καθοδηγείτε τους άλλους.

Δίδυμοι

Έχετε την τάση να αναλάβετε υπέρμετρα ρίσκα σήμερα και το μόνο που θα μπορούσε να σας φρενάρει είναι οι ανασφάλειες σας. Μην κινείστε αψυχολόγητα, αλλά επενδύστε στην ευστροφία σας και την δημιουργικότητα.

Καρκίνος

Κάποιες δυσκολίες θα παρουσιαστούν σήμερα στο δρόμο σας και θα σας χαλάσουν την μέρα. Θα πρέπει να τις χειριστείτε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για να μην έχουν συνέπειες.

Λέων

Είναι η πιο ευχάριστη μέρα της εβδομάδας αυτής και φροντίστε να την χαρείτε. Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και οι ευχές σας μπορούν να εισακουστούν και σε εύλογο χρονικό διάστημα να γίνουν πραγματικότητα.

Παρθένος

Έχετε την τάση πολλές φορές να αναπολείτε με αγάπη το παρελθόν και να ξεχνιέστε σε σημείο να αποκόβεστε από το παρόν. Μια τέτοια μέρα είναι και η σημερινή.

Ζυγός

Σήμερα οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονες και ακραίες. Θα κλιθείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στην ανασφάλεια και την αυτοπεποίθηση και να καταφέρετε να φέρετε την μέρα σας σε πέρας.

Σκορπιός

Αισθήματα ενοχής θα σας βασανίζουν σήμερα για κάποιες κινήσεις σας σε μια ερωτική σχέση του πρόσφατου παρελθόντος. Εάν δεν θελήσετε πραγματικά να καταλάβετε τι σας συμβαίνει και συνεχίζετε να αποδίδετε τις ευθύνες στους άλλους, δεν θα καταφέρετε ποτέ να ισορροπήσετε.

Τοξότης

Η μέρα θα είναι κάπως χαοτική και με αρκετές εντάσεις από το πουθενά, κυρίως στο επίπεδο των αισθηματικών σας σχέσεων. Μην προσπαθείτε να καταλάβετε πως προέκυψαν τα προβλήματα, απλά διαχειριστείτε τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αιγόκερως

Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας θα πρέπει να δείξετε σήμερα! Θα έχετε την τάση να ξανοιχτείτε στις δαπάνες, μην θεωρείτε όμως ότι με κάποιο μαγικό τρόπο θα τα καταφέρετε και πάλι να ισοσκελίσετε τον προϋπολογισμό σας.

Υδροχόος

Έχετε την παρόρμηση να τερματίσετε μια σχέση σήμερα, αλλά μην αντιδράτε απερίσκεπτα και εν θερμώ. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, σκεφτείτε ψύχραιμα, ζυγίστε αντικειμενικά τα υπέρ και τα κατά και ενεργήστε μετά…

Ιχθείς

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις γιατί έφτασε πια ο καιρός. Ίσως αυτές να αφορούν την καριέρα σας, ίσως και την προσωπική σας ζωή. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κινηθείτε βάσει καλά υπολογισμένων κινήσεων…

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9602 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3889 s // Total time: 2.3491 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X