BAFTA Awards 2020: Τα πέντε beauty & hair look που ξεχωρίσαμε


BAFTA Awards 2020: Τα πέντε beauty & hair look που ξεχωρίσαμε

Ποιες celebrities εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί με το μακιγιάζ αλλά και το hair look τους.

Πραγματοποιήθηκε η 73η απονομή των βραβείων BAFTA 2020 στο Royal Albert Hall του Λονδίνου και από το κόκκινο χαλί περπάτησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις, οι οποίες γι' ακόμη μια φορά μας έδωσαν πολλές ενδιαφέρουσες beauty στιγμές.

Άλλες πιο κλασικές, με επιλογές διαχρονικά κομψές, και άλλες πιο risky, οι celebrities δεν μας απογοήτευσαν, κάνοντας ακόμη υψηλότερες τις προσδοκίες μας και για την επικείμενη απονομή των Oscars που είναι προ των πυλών.

Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα beauty looks που δημοσίευσε το missbloom.gr, που ομολογουμένως ήταν αρκετά:

Lily-Rose Depp

Η 20χρονη κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis μας άρεσε πολύ γιατί επένδυσε στη φυσική της ομορφιά, την οποία ανέδειξε με τον πιο fresh και νεανικό τρόπο. Με πολύ καλοσχηματισμένα, πυκνά και στη σωστής απόχρωσης φρύδια, smokey eyelook με matte σκιά, contouring, διακριτικό highlighter και ένα σκούρο nude κραγιόν, έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ.

Τα μαλλιά της είναι στην πιο σωστή απόχρωση που τα έχουμε δει, ένα γλυκό καστανόξανθο πολύ κολακευτικό για την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της και χτενισμένα σε ανάλαφρες φυσικές μπούκλες.

Jessie Buckley

Η Jessie Buckley έκανε την διαφορά. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα μάτια και σκούρο μπορντό κραγιόν, το αποτέλεσμα έμοιαζε εξαιρετικά σύγχρονο και μας απέδειξε ότι οι extra long eyelashes που τόσο αγαπάμε, δεν είναι πάντα απαραίτητες.

Τα μαλλιά της είναι κουρεμένα σε ένα από τα it hairlooks της σεζόν, που δεν είναι άλλο από το πολύ κοντό καρέ. Μάλιστα, οι αφέλειές της ήταν στο ιδανικό για το σχήμα του προσώπου της μήκος, λίγα εκατοστά πάνω από τα φρύδια.

Emilia Clarke

Η Emilia Clarke χρειάζεται μόνο ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια, λίγο ρουζ και ένα διακριτικό glossy κραγιόν για να είναι πανέμορφη. Και αυτό χάρη στη flawless επιδερμίδα της που πάντα κλέβει την παράσταση. Ακόμη, είναι από τις λίγες που μπορούν να υποστηρίξουν αυτό το σχήμα φρυδιών.

Αυτό που μας άρεσε πιο πολύ όμως ήταν τα à la garçonne μαλλιά της με την πολύ βαθιά πλαϊνή χωρίστρα, που η ηθοποιός κατάφερε να κάνει να μοιάζουν τόσο θηλυκά και chic.

Margot Robbie

Η Margot Robbie έδωσε ένταση στα μάτια της, περιγράφοντάς τα με ένα μαύρο μαλακό μολύβι, ενώ ολοκλήρωσε με ένα πολύ γλυκό peachy κραγιόν και αντίστοιχης απόχρωσης ρουζ.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση ήταν το hair updo της, ένα κομψό χαμηλό σινιόν με μια ελεύθερη τούφα να δίνει τον ανεπιτήδευτο αέρα που τόσο της ταιριάζει. Ακόμη, μας αρέσει πολύ και το ξανθό της χρώμα με την πιο σκούρα βάση που την κάνει να φαίνεται ακόμη πιο νέα.

Charlize Theron

Η Charlize Theron επένδυσε στο ροζ, τόσο στα χείλη όσο και στο eyelook και πολύ καλά έκανε, δίνοντάς μας ιδέες για τα ανοιξιάτικα μακιγιάζ μας τους προσεχείς μήνες. Χωρίς eye liner ή έντονες βλεφαρίδες, απέδειξε - για άλλη μια φορά - πόσο σωστό είναι να κρατάμε πιο διακριτικό το μακιγιάζ μας όσο μεγαλώνουμε.

Το χτένισμα της ήταν επίσης πολύ ενδιαφέρον και αποτελεί την τέλεια πρόταση αν έχεις και εσύ πολύ κοντά μαλλιά, με την κυματιστή φράντζα της να είναι τόσο chic και μοντέρνα ταυτόχρονα.

Tags bafta awards 2020, beauty, hair, Μακιγιαζ, Ομορφια, makeup, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0314 s // Total time: 0.0318 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X