Ένα 24ωρο στην Κύπρο με τη Μαρία Κορτζιά!


Ένα 24ωρο στην Κύπρο με τη Μαρία Κορτζιά!

Η νεαρή παρουσιάστρια μας \"ξεναγεί\" στα αγαπημένα της στέκια και αποκαλύπτει τις καθημερινές της συνήθειες

Η Μαρία Κορτζιά, η οποία τα τελευταία, δύο περίπου χρόνια πηγαινοέρχεται στην Κύπρο από την Κοπεγχάγη, όπου διαμένει εκεί με τον σύζυγό της, Πιέρο Σωτηρίου, λόγω των ποδοσφαιρικών του υποχρεώσεων, αποκάλυψε στο περιοδικό CheckIn και στη δημοσιογράφο Στέλλα Γεωργίου τις αγαπημένες της συνήθειες όταν βρίσκεται στο νησί. 

07.00

Το πρωινό μου ξύπνημα εξαρτάται πάντα από το πρόγραμμα της ημέρας. Κάποτε πρέπει να ξυπνήσω πολύ νωρίς και κάποτε έχω την ευχέρεια να ξεκουραστώ λίγο περισσότερο. Όμως, κάνω ένα πολύ μεγάλο λάθος. Συνήθως δεν τρώω πρωινό! Δυσκολεύομαι να φάω μόλις ξυπνήσω, θέλω λίγο τον χρόνο μου. Αν θα το έκανα κάποια στιγμή, θα προτιμούσα για πρωινό δημητριακά με ψωμί και αβγά. Αγαπημένη μου καφετέρια είναι το Coffeehouse, όπου συχνάζω πίνοντας το καθιερωμένο μου παγωμένο φραπεδάκι.

11.00

Αγαπώ το brunch στο Artigiano. Συνήθως επιλέγω τηγανίτες με αβοκάντο και αβγά ποσέ.

13.00

Για lunch επιλέγω οπουδήποτε θα βρω pasta, αφού λατρεύω τα ζυμαρικά. Αγαπημένο μου πιάτο είναι πέννες με μανιτάρια, καλαμπόκι και κοτόπουλο, το οποίο απολαμβάνω στο Rokoko.

18.00

Τα απογεύματα συνήθως δεν είμαι στο σπίτι. Είτε θα είμαι για δουλειά είτε για καφέ με φίλους. Αλλιώς, αν αποφασίσω να μείνω σπίτι, θα πρέπει σίγουρα κάτι να κάνω, όπως να μαγειρέψω ή να φτιάξω κάποιο γλυκό. Το αγαπημένο μου γλυκό είναι το σπιτικό λάβα κέικ σοκολάτας. Αν αρχίσω να τρώω, δύσκολα θα σταματήσω κι αν την πετύχω κάπου αλλού, σίγουρα δεν μπορώ να αντισταθώ.

19.00

Μετά τη δουλειά δεν συνηθίζω να πηγαίνω για ποτό, καθώς το μόνο που ονειρεύομαι είναι το σπίτι μου, τον καναπέ μου και τις πιτζάμες μου.

20.00

Αγαπημένη επιλογή ταβέρνας είναι το Παραγάδι, το οποίο προσφέρει φρέσκο ψάρι με ιδιαίτερα γευστικά πιάτα. Έχω πάει πολλές φορές και το αναζητώ συχνά. Αν θα επιλέξω κάποιο εστιατόριο, τότε σίγουρα αυτό είναι το Rokoko, επειδή ό,τι κι αν επιλέξω εκεί εντυπωσιάζομαι. Εξάλλου λατρεύω την ιταλική κουζίνα!

22.00

Σπάνια θα με δεις έξω για ποτό. Και το αλκοόλ δεν είναι από τις αγαπημένες μου προτιμήσεις. Από την άλλη, αν τύχει να βγω κάποιο βράδυ με παρέα, θα επιλέξω κάτι ελαφρύ, όπως ένα cocktail με φρούτα.


 

Tags μαρια κορτζια, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3883 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3191 s // Total time: 2.7074 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X