Bloom Ambrosia di Fiori: Το νέο ανατολιτικό λουλουδένιο άρωμα του οίκου Gucci


Bloom Ambrosia di Fiori: Το νέο ανατολιτικό λουλουδένιο άρωμα του οίκου Gucci

Σχεδιάστηκε από τον Alessandro Michele και δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Alberto Morillas.

Το Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Eau de Parfum Intense, αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας του Gucci Bloom, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Alessandro Michele και δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Alberto Morillas. Επικαλούμενο ένα συμπόσιο ενός αρχαίου κόσμου, την αμβροσία την διατροφή των Ελλήνων Θεών, η οποία φημολογείται ότι πρόσφερε αθανασία σε όσους το έπιναν. Έτσι, το όνομα αυτού του πολύτιμου νέκταρ και η μαγεία που εκπέμπει, υφαίνονται στο ζωντανό μπουκέτο αυτού του αρώματος.

To Ambrosia di Fiori είναι ένα ανατολιτικό λουλουδένιο άρωμα που από την πρώτη κιόλας στιγμή, προσπαθεί εντατικά να υπνωτίσει τις αισθήσεις σας. Πρώτη εμφανίζεται η γλυκιά και μεθυστική τουμπερόζα, την ακολουθεί το σαγηνευτικό γιασεμί και το τριαντάφυλλο Δαμασκού. Οι νότες βάσης του αρώματος είναι χτισμένες πάνω σε συγχορδίες όπου κυριαρχεί το κινέζικο αγιόκλημα και καθιστά το άρωμα απόλυτα ακαταμάχητο.

Tags Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Eau de Parfum Intense,Gucci,Bloom Ambrosia di Fiori Eau de Parfum Intense,perfume,beauty,Ομορφια,αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4761 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3897 s // Total time: 2.8658 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X