Kobe Bryant: Οι πρώτες εικόνες και βίντεο - ντοκουμέντο από το σημείο συντριβής


Kobe Bryant: Οι πρώτες εικόνες και βίντεο - ντοκουμέντο από το σημείο συντριβής

Τα σενάρια για τη συντριβή του ελικοπτέρου

Παγκόσμια αναστάτωση και ανείπωτη θλίψη προκάλεσε ο χαμός του γνωστού μπασκετμπολίστα Kobe Βryant και της μικρής του κόρης Gianna, έπειτα από ατύχημα που είχαν από πτώση ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια το πρωί της Κυριακής 26 Ιανουαρίου.

Τα σενάρια συντριβής του ιδιωτικού jet δίνουν και παίρνουν αφού ακόμη για αγνώστους λόγους τίποτα και κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει πως επήλθε το τραγικό τέλος.

Η είδηση θανάτου του μεγάλου μπασκετμπολίστα έχει βυθίσει στη θλίψη εκατοντάδες θαυμαστές του, οι οποίοι επιδιώκουν να φθάσουν στο σημείο της συντριβής κάνοντας το έργο των αρχών ακόμη πιο δύσκολο.

Διαβάστε ακόμα: Παγκόσμια θλίψη! Σκοτώθηκαν ο Kobe Bryant και η 13χρονη κόρη του σε συντριβή ελικοπτέρου

Αυτό που εξετάζουν τώρα οι αρχές είναι δυο ενδεχόμενα, πρώτον είναι να υπέστη κάποια μηχανική βλάβη το ελικόπτερο, καθώς αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως άκουσαν περίεργους ήχους από τη μηχανή του τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή.

Ενώ σαν δεύτερο ενδεχόμενο εξετάζεται η τραγωδία να οφείλεται στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, κυρίως λόγω έντονης ομίχλης.

Δείτε στη πιο κάτω gallery εικόνες απο το σημείο της τραγωδίας αλλά και αντιδράσεις των θαυμαστών του αμέσως μετά την ανακοίνωση της τραγικής είδησης.

 

 

 

 

 

 

 

Tags Kobe Bryant, θανατος, κόρη, συντριβή, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8239 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3684 s // Total time: 2.1923 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X