Στη λαμπερή τελετή για τα "Cyprus Retail Excellence Awards 2019"


Στη λαμπερή τελετή για τα "Cyprus Retail Excellence Awards 2019"

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί...

Με αθρόα συμμετοχή επιφανών εκπροσώπων του κλάδου του λιανικού εμπορίου αλλά και του ευρύτερου εμπορικού επιχειρείν, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Cyprus Retail Excellence Awards 2019. Τα βραβεία που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο από δύο κορυφαίους στο χώρο τους Ομίλους, τον Εκδοτικό Οίκο Δία και Τηλεόραση Σίγμα και την Boussias Communications ανέδειξαν τις άριστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις στο κυπριακό λιανεμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών.

Περισσότεροι από 200 εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, θεσμικών φορέων, της Ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, συγκεντρώθηκαν στο Hilton Nicosia Hotel για να τιμήσουν τις καλύτερες εκφάνσεις της προσφοράς και της καινοτομίας στο κυπριακό λιανεμπόριο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, εκπροσωπώντας το  Υπουργείο  Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας , κ. Χρίστος Φωτιάδης,  ο οποίος στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση για να στηρίξουν  την αποδοτική χρήση των πόρων αφού μπορούν να επηρεάσουν τις περιβαλλοντικές επιδόσεις της εφοδιαστικής τους αλυσίδας και να ωθήσουν την αλλαγή στην νοοτροπία των καταναλωτών. Γι’ αυτό τον λόγο, πρωτοβουλίες όπως τα Cyprus Excellence Retail Awards, που προάγουν και επιβραβεύουν την ποιότητα και την καινοτομία στο λιανικό εμπόριο είναι όχι μόνο επιθυμητές αλλά και επιβεβλημένες.

Την Τελετή Απονομής παρουσίασε o δημοσιογράφος Ανδρέας Γιόρτσιος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δημήτρης Σιανδρής, Πρόεδρος ECR Cyprus, Commercial Manager, KEO, ο οποίος, τόνισε ότι τα Cyprus Retail Excellence Awards έρχονται για να επιβραβεύσουν αυτούς που είναι ήδη πρωτοπόροι στην αγορά. Με τη σιγουριά ότι τα βραβεία αυτά θα γίνουν θεσμός το ECR χαιρετίζει αυτήν την προσπάθεια

Στη συνέχεια, την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Μάριος Λουκαϊδης,  Managing Director, Synpraxis Ltd – YourBusinessAmbassadorInCypru, ο οποίος  στην εναρκτήρια ομιλία του καλωσόρισε το λιανεμπόριο, τον πιο ανταγωνιστικό τομέα του κυπριακού εμπορίου, έναν τομέα που κάθε μέρα, κάθε ώρα περνάει εξετάσεις από τον πελάτη του, έναν πελάτη που επιζητά ποιότητα, ποικιλία, τιμές, εξυπηρέτηση, περιβάλλον και ατμόσφαιρα.

Η Μαρία Κυριάκου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Εκδοτικού Οίκου Δίας αναφέρθηκε με τη σειρά της στον θεσμό των Cyprus Retail Excellence Awards και αφιέρωσε τη βραδιά σε όλους  όσους συμμετέχουν στον κλάδο του retail ,ένα ιδιαίτερα δύσκολο κλάδο για ανθρώπους με όραμα, που διαλέγουν τους καλύτερους συνεργάτες και που θέτουν ψηλά τον πήχη .

Κλείνοντας, χαιρετισμό απηύθυνε ο Ανδρέας Νεοκλέους, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, ο οποίος  ανέφερε ότι στην δεκαετία  που ξεκινά, η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και η ανάγκη βελτίωσης της εμπειρίας του πελάτη θα εμπλουτιστούν από νέες τεχνολογικές λύσεις. Η επιρροή της τεχνολογίας  ανοίγει δρόμους για μια πιο πελατο-κεντρική προσέγγιση, ταυτόχρονα όμως προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις που θα το αντιληφθούν πρώτες, για αύξηση κύκλου εργασιών και βελτίωση κερδοφορίας. Η Cyta στηρίζει θεσμούς που προάγουν την αριστεία και την αυτό βελτίωση.

Συνολικά δόθηκαν 31 βραβεία.  Gold βραβείο στην κατηγορία Λιανικές Επιχειρήσεις έλαβαν:  Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ - Άλφαμεγα , Vassos Eliades Ltd , Public, MARATHASA VALLEY NUTS  ενώ στην κατηγορία Προμηθευτές η Laiko Cosmos Trading Ltd.

Λιανεμπορική Επιχείρηση της Χρονιάς αναδείχθηκε  η  Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ.

Η βραδιά έκλεισε με την πανηγυρική φωτογραφία των νικητών και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά!

Στο site www.retailexcellenceawardscy.com   μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς επίσης φωτογραφίες της βραδιάς.

Τα Cyprus Retail Excellence Awards 2019 πραγματοποιήθηκαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και του ECR .

Τα βραβεία παρουσίαζε η Cyta Business ενώ Χρυσός χορηγός ήταν το Venue City.

Χορηγός Επικοινωνίας: EconomyToday 

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί στην πιο κάτω gallery...

Tags Cyprus Retail Excellence Awards 2019, κοσμικα, social life, socialite


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2301 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3867 s // Total time: 2.6168 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X