Νέα κόντρα στο "My Style Rocks" ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και διαγωνιζόμενη [βίντεο]


Νέα κόντρα στο "My Style Rocks" ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και διαγωνιζόμενη [βίντεο]

\"Δεν ντύνεσαι, γδύνεσαι εδώ. Γδύσου αφού γουστάρεις, αλλά σωστά!\".  

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως δημιουργείται σιγά - σιγά στο παιχνίδι μόδας "My Style Rocks" αναμεσά στον Κύπριο σχεδιαστή και κριτή του show, Στέλιο Κουδουνάρη και την διαγωνιζόμενη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Αφορμή για να ξεσπάσει η κόντρα στάθηκε το outfit της διαγωνιζόμενης με τον κριτή να της λέει πως το ντύσιμο της με το concept που διάλεξε δεν ταίριαζε.

Η διαγωνιζόμενη φανερά εκνευρισμένη απέναντι από τον κριτή κρατούσε μια αμυντική στάση, ανταλλάζοντας ειρωνείες ο ένας με τον άλλο.

Διαβάστε ακόμα: Γνωστό πρόσωπο στην κυπριακή τηλεόραση αποκάλυψε στην Ευριπίδου: "Κάποια στιγμή θα αλλάξω φύλο"

Χαρακτηριστικά λέχθηκε από τον κριτή: "Καταλαβαίνω την αγωνία σου και την επιθυμία σου να γδύνεσαι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά αφού θες να μιλήσουμε για στυλ, τουλάχιστον γδύσου σωστά. Να βάλεις σωστή ρόμπα, σωστό καλσόν, σωστό παπούτσι. Για να σοβαρευτούμε, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο σκεπτικό ενδυματολογικό σε αυτό που έχεις κάνει σήμερα. Δεν ντύνεσαι, γδύνεσαι εδώ. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Γδύσου αφού γουστάρεις, αλλά με τα σωστά. Τι κάνεις; Ντύνεσαι;".

Με την Ευριδίκη Παπαδοπούλου να απαντάει: "Ότι και να κάνω δεν σας αρέσει. Αυτό που φοράω δεν είναι υποδειγματικό; Δεν τον μπορώ τον συντηρητισμό σας, τον θεωρώ πολύ υποκριτικό. Καταλαβαίνω απόλυτα τι λέτε. Θεωρείτε εσείς ότι γδύνομαι σε αυτό το παιχνίδι; Σοβαρά; Ναι; Άποψή σας! Αν ήσασταν γυναίκα, θα μπορούσατε να γδύνεστε κι εσείς. Καλά κάνετε, προσωπικό σας πρόβλημα. Μπράβο! Έχω κάνει τόσα look και είμαι ντυμένη. Αστείο;". Δείτε το απόσπασμα στο πιο κάτω βίντεο: 

 

 

 

Tags my style rock, sigma, ΣΙΓΜΑ, i love tv, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, Στελιος Κουδουναρης, ευρυδικη παπαδοπουλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0707 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3312 s // Total time: 2.4019 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X