Nikkie Tutorials: Μία από τις διασημότερες youtubers εξομολογήθηκε πως γεννήθηκε αγόρι!


Nikkie Tutorials: Μία από τις διασημότερες youtubers εξομολογήθηκε πως γεννήθηκε αγόρι!

Η αποκάλυψη που έκανε η ίδια μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο youtube 

Η Nikkie Tutorials συγκαταλέγεται στις πιο διάσημες youtubers όσον αφορά στο κομμάτι της ομορφιάς, με εκατομμύρια followers και viewers στα βίντεο που δημοσιεύει και αρκετές συνεργασίες με εταιρείες καλλυντικών.  

Η γνωστή youtuber θέλησε να κάνει μία εξομολόγηση σε πρόσφατη ανάρτησή της, αποκαλύπτοντας πως είχε γεννηθεί αγόρι και πως θέλησε τώρα να κάνει μία τέτοια εξομολόγηση καθώς κάποια άτομα την απειλούσαν για το παρελθόν της και έτσι επέλεξε να το κάνει γνωστό η ίδια. 

“Ο πλανήτης γη είναι γεμάτος "ταμπέλες" και ποτέ δεν ένιωθα άνετα με αυτές. Ήθελα να είμαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, με τη δική μου ταυτότητα, χωρίς κανόνες, ταμπέλες και περιορισμούς. Ήθελα να ξεκινήσω τη χρονιά αποκαλύπτοντας ένα κομμάτι της ζωής μου που με οδήγησε στον άνθρωπο που είμαι. Δεν πιστεύω ότι το λέω σήμερα, μπροστά σε όλους σας, σε όλο τον κόσμο, αλλά νιώθω καλά που το κάνω. Είναι καιρός να ελευθερωθώ. Γεννήθηκα στο λάθος σώμα, πράγμα που σημαίνει πως είμαι τρανστζέντερ”, είπε χαρακτηριστικά η Nikkie Tutorials. 

Η youtuber αποκάλυψε πως άρχισε να παίρνει ορμόνες σε ηλικία 14 ετών και στα 19 της προχώρησε σε διόρθωση φύλου, έχοντας πάντα στο πλευρό της τη μητέρα της, την οποία θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια. 

Όσον αφορά στον αρραβωνιαστικό της, επεσήμανε πως εκείνος δεν το γνώριζε από την αρχή της σχέσης τους και σοκαρίστηκε όταν το έμαθε, ωστόσο, κατάφεραν να το ξεπεράσουν. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 


 

Tags nikkie tutorials, εξομολόγηση, αλλαγή φύλου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4869 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3170 s // Total time: 2.8039 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X