Έξι προϊόντα που θα σου χαρίσουν την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία


Έξι προϊόντα που θα σου χαρίσουν την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία

Απόδρασε από την καθημερινότητα απολαμβάνοντας την χαλάρωση και ευεξία που θα σου προσφέρει η νέα σειρά προϊόντων της Thalgo SPA. 

H Thalgo SPA παρουσιάζει τη νέα σειρά Iles Pacifique η οποία θα σε βοηθήσει να αποδράσεις από την καθημερινότητα κάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ, εμπνευσμένο από τις κινήσεις Lomi - Lomi, με ζεστά πουγκιά που περιέχουν άμμο από τα νησιά Bora - Bora και λάδι Sacred Tahiti Monoi Oil από λάδι καρύδας, απόσταγμα γαρδένιας και βανίλια.

LAGOON BATH

Αυτά τα αναβράζοντα δίσκια με υδρόβιο άρωμα περιέχουν θαλάσσια ορυκτά και ιχνοστοιχεία, προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση και ενυδάτωση, μεταμορφώνοντας το μπάνιο σας σε γαλάζια λιμνοθάλασσα.

ISLAND BODY SCRUB

Αυτό το εξαιρετικά αισθησιακό  απολεπιστικό σώματος  με πλούσιο άρωμα βανίλιας,  περιλαμβάνει στη σύνθεση του λευκή άμμο από τα νησιά Bora Bora, φυσικό θαλασσινό αλάτι και μικρά κομμάτια από κέλυφος καρύδας , χαλαρώνει  και αφήνει το δέρμα απαλό και λείο.

IRIDESCENT ISLAND MILK

Αυτή η μοναδική ιριδίζον και ενυδατική κρέμα σώματος  εμπλουτισμένη με νότες monoi, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντας  στο δέρμα μια ανεπαίσθητη ιριδίζουσα λάμψη και εξαιρετικά απαλή και ανανεωμένη επιδερμίδα.

MONOI NOURISHING OIL

Βελουδένιο λάδι σώματος  με Tahiti Monoi oil. Το δέρμα είναι όμορφα ενισχυμένο με άρωμα από λάδι καρύδας, απόσταγμα γαρδένιας και νότες βανίλιας. Ενυδατώνει και χαλαρώνει πλήρες το δέρμα.

SCENTED CANDLE MONOI - VANILLA

Αρωματικό κερί για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Το καταπραϋντικό μείγμα βανίλιας και γαρδένιας από την Ταϊτή αρωματίζει το σπίτι και κατακλύζει τον χώρο προσφέροντας  χαλάρωση.

ISLAND FRAGRANCED MIST

Ελαφρύ άρωμα σώματος με νότες monoi που διεγείρει της αισθήσεις, χαρίζοντας την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία. Ψεκάστε στο σώμα ή ακόμα ως αρωματικό χώρου που θα λατρέψετε.

Tags Thalgo Iles Pacifique, SPA relax, health, beauty, ευεξια, χαλαρωση, Ομορφια, wellness, Thalgo, thalgo spa


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7896 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3257 s // Total time: 2.1152 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X