Πρόταση γάμου από Κύπριο ηθοποιό στην αγαπημένη του!


Πρόταση γάμου από Κύπριο ηθοποιό στην αγαπημένη του!

Ζευγάρι ηθοποιών στον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού μας έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

Πρόκειται για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και δύο ταλαντούχους ηθοποιούς. Ο λόγος για τον Γιάννη Μίνω και την Άντρη Χατζηχριστοδούλου.

Τα Χριστούγεννα το ζευγάρι αποφάσισε να τα περάσει μακριά από όλους και άφησε πίσω τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις διαμένοντας για λίγες μέρες στο Μαρώνι. 

Από εκεί έκαναν μίνι εξορμήσεις και σε άλλα χωριά του νησιού μας, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και έρωτα αποκλειστικά για τους δυο τους. 

Ανήμερα Χριστουγέννων ο Γιάννης Μίνος προσέφερε στην αγαπημένη του ένα κουτί με υπέροχα σοκολατάκια και η Άντρη ανοίγοντάς το βρήκε μέσα το μονόπετρο, με το οποίο της ζητούσε να γίνει γυναίκα του. 

Η ηθοποιός τον αιφνιδίασε, καθώς δεν του είπε το «ναι», επειδή ήθελε να της κάνει γονατιστός την πρόταση. Τότε ο Γιάννης επανήλθε δριμύτερος, όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του ΟΚ! Έτσι την Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου, της έκανε δεύτερη πρόταση γάμου σε γνωστό εστιατόριο της Λευκωσίας. 

Η Άντρη μόλις πήρε το ποτήρι με τη σαμπάνια είδε μέσα συγκινημένη το μονόπετρό της, ενώ εκείνος γονατιστός της ζητούσε ξανά να γίνει η γυναίκα του για τα επόμενα 100 χρόνια. Συγκινημένη η ηθοποιός τού είπε το πολυπόθητο "ναι" με ένα τρυφερό φιλί στα χείλη. Η σχέση τους μετράει ήδη τρία χρόνια και φαίνεται να έχουν βρει ο ένας στον άλλο το άλλο τους μισό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο γάμος τους θα γίνει τον Ιούνιο 2021.   


 

Tags γιαννης μινως, αντρη χατζηχριστοδουλου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0037 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3898 s // Total time: 3.3935 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X