Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σας αγαπάνε. Ευνοούνται οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος

Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα σας προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί. Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή και ξαφνικές ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα οικονομικά σας. 

Δίδυμοι

Η μέρα ευνοεί τις αλλαγές. Οι κοινωνικές εμφανίσεις και η ψυχαγωγία θα σας ανανεώσουν. Η ένταση των τελευταίων ημερών θα κοπάσει και τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά. 

Καρκίνος

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς νιώθετε κουρασμένοι και υπερευαίσθητοι. Φερθείτε συντηρητικά και αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις σε τυχόν διαφορές που θα προκύψουν. 

Λέων

Σε ότι κάνετε φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν καθυστερήσεις. 

Παρθένος

Προσοχή στα οικονομικά σας, διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα. Εξάλλου η υγεία κάποιου δικού σας προσώπου είναι πιθανόν να σας ταλαιπωρήσει αρκετά. 

Ζυγός

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις. Σύντομα όμως θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις προς όφελος σας σε όλους τους τομείς. 

Σκορπιός

Συζητήσεις, οργάνωση, στόχοι και θεμελίωση των προϋποθέσεων στον τομέα της εργασίας σας θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, γιατί καταφέρατε να υλοποιήσετε επιτέλους τη μελλοντική σας εξασφάλιση.

Τοξότης

Ξαφνικές δυσκολίες και απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν το κλίμα αρνητικό και η ατμόσφαιρα θα γίνει εκκριτική τόσο στον αισθηματικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως

Κοινωνικές επαφές και χαρούμενες γνωριμίες θα εξιτάρουν τη φαντασία σας. Η βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής σας εμφάνισης σήμερα θα σας χαρίσει μια ευχάριστη και εποικοδομητική ημέρα.

Υδροχόος

Αφεθείτε στα χέρια του αγαπημένου σας και μη γκρινιάζετε για πράγματα και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σας απασχολήσουν  και θα δρομολογήσετε διακανονισμούς που ενδεχομένως να είναι προς όφελος σας.

Ιχθείς

Τα άστρα σας καλούν, φίλοι μου, να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα και να συζητήσετε ήρεμα τις απαιτήσεις των άλλων. Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε αναταραχή. Μη χάνετε το κέφι σας και αποφύγετε εντάσεις και οικονομικές προστριβές.

Απο την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8264 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4187 s // Total time: 3.2451 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X