Αλεξία Καρακάννα: Βόλτα με τον γιο της μετά τις φήμες χωρισμού


Αλεξία Καρακάννα: Βόλτα με τον γιο της μετά τις φήμες χωρισμού

Δείτε που την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού “OK!”

Μαμά και γιος κάθε Σαββατοκύριακο κάνουν πολλές δραστηριότητες μαζί, κυρίως στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού. "Όσες υποχρεώσεις και να έχω, θα τις διευθετήσω ώστε να υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος για τον γιο μου", λέει πάντα στις φίλες της. Ο Αχιλλέας έγινε κιόλας 5 ετών και δεν αποχωρίζεται στιγμή τη μαμά του. 

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου επισκέφθηκαν τη Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη Λεμεσού και πέρασαν εκεί όλο τους το απόγευμα παίζοντας ασταμάτητα. Η απουσία της από τα τηλεοπτικά τον τελευταίο χρόνο έδωσε τη δυνατότητα στην παρουσιάστρια να αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο στον μικρό Αχιλλέα και αυτό τον κάνει πολύ χαρούμενο, αν και με τη νέα χρονιά, σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ! η ίδια θα συζητήσει με το κρατικό κανάλι για το τηλεοπτικό της μέλλον. Προς το παρόν βρίσκεται στο Τρίτο του ΡΙΚ με την εκπομπή της "Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες". 

Οι single εμφανίσεις της παρουσιάστριας το τελευταίο διάστημα έφεραν τις φήμες χωρισμού με τον σύζυγό της. Η ίδια κρατάει σιγή ιχθύος και είναι όπως πάντα πολύ χαμηλών τόνων με την προσωπική της ζωή.   

Πηγή: Περιοδικό “OK!”

Tags Αλεξία Καρακάννα, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6712 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3477 s // Total time: 3.0189 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X