Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Οι αρνητικές σκέψεις φέρνουν μια εσωστρέφεια. Το μυαλό σας και η μόνιμη παρουσία των φοβιών σας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας. Η επαφή με τον σύντροφο σας θα καταλήξει σε λογομαχίες, εάν δεν μπορέσετε να βγείτε από την δύνη της αρνητικότητας.

Ταύρος

Αφεθείτε στα χέρια του αγαπημένου σας και μη γκρινιάζετε για πράγματα και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σας απασχολήσουν  και θα δρομολογήσετε διακανονισμούς που ενδεχομένως να είναι προς όφελος σας.

Δίδυμοι

Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει και σας απογοητεύει. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή και καλό προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων σας. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και όσων μπορείτε να καταφέρετε.

Καρκίνος

Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει και σας απογοητεύει. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή, ειλικρινή διάλογο και βέβαια διάθεση για συμβιβασμούς. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας.

Λέων

Κοινωνικές επαφές και χαρούμενες γνωριμίες θα εξιτάρουν τη φαντασία σας. Η βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής σας εμφάνισης σήμερα θα σας χαρίσει μια ευχάριστη και εποικοδομητική ημέρα.

Παρθένος

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι  σήμερα. Αποφύγετε λογομαχίες και χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή, για να μην εκτραχύνετε τα πράγματα.

Ζυγός

Μην οδηγείτε καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά. Προσοχή στις μετακινήσεις σας. Συγκρούσεις και έντονοι καυγάδες στα αισθηματικά προβλέπονται, εάν συνεχίσετε να αποφεύγετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Σκορπιός

Μέρα που κρύβει ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις, κυρίως ως προς την άποψη πού έχετε εσείς για τους άλλους και ειδικά για τον ερωτικό σας σύντροφο. Μέρα που θα προσπαθήσετε να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο. Καλύτερα φερθείτε με ειλικρίνεια.

Τοξότης

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας γνωριμίες. Η μέρα είναι ιδανική να προωθήσετε τα σχέδια σας. Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες.

Αιγόκερως

Τα άστρα ευνοούν ταξίδια και επαγγελματικές συμφωνίες με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Από τις επαφές που θα έχετε ίσως υπάρξουν και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Υδροχόος

Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε διαφωνίες και μπερδέματα που κάνουν το κλίμα κάπως βαρύ στις μεταξύ σας σχέσεις. Σίγουρα βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο αισθηματικά και επαγγελματικά, αλλά τα ευχάριστα δεν θα αργήσουν να έρθουν!

Ιχθείς

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς νιώθετε κουρασμένοι και υπερευαίσθητοι. Κινηθείτε προσεκτικά και αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις σε τυχόν διαφορές που θα προκύψουν. 

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5812 s (226 Queries.) // Parse time: 0.3079 s // Total time: 2.8890 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X