Ramona Filip: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της! 


Ramona Filip: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της! 

“Οδηγούσα και με πήρε ο ύπνος. Πέθανε στα χέρια μου”

Η Ramona Filip θέλησε να κάνει μία πραγματικά συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα από τα social media, η οποία αφορούσε στον θάνατο του πατέρα της, πριν από 22 χρόνια.

Η σχεδιάστρια αναρτώντας μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία στην αγκαλιά του πατέρα της, έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευσε: “Η 26η Δεκεμβρίου είναι γλυκόπικρη ημέρα για εμένα τα τελευταία 22 χρόνια. Αυτή την ημέρα έχασα τον πατέρα μου σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Οδηγούσα (το αυτοκίνητο που μου αγόρασε για τα 18α γενέθλιά μου)... Με πήρε ο ύπνος... και πέθανε στα χέρια μου... στη μέση του πουθενά... Από τότε η ζωή δεν ήταν ποτέ η ίδια, ούτε για εμένα, ούτε για κανένα στην οικογένεια... αλλά και πάλι, ποιου η ζωή είναι τέλεια; 

22 χρόνια άρνησης και ενοχής, που μου λείπει, εκατοντάδες άγρυπνα βράδια να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να γύριζε ο χρόνος πίσω και να άλλαζαν τα πράγματα. 

Δεν μπορούσα να αλλάξω το παρελθόν αλλά επέλεξα πως θα ζήσω. Και επέλεξα τη ζωή, επέλεξα να είμαι δυνατή, να κάνω την κάθε ημέρα να αξίζει, επέλεξα να αγαπώ και να μοιράζω αγάπη, επέλεξα να ονειρεύομαι, επέλεξα να είμαι καλύτερο άτομο κάθε μέρα, επέλεξα να συγχωρέσω τον εαυτό μου, επειδή είχα μία επιλογή, ο πατέρας μου δεν είχε... Ξέρω ότι με παρακολουθούσε, και ήταν περήφανος κατά καιρούς, ενώ κάποιες άλλες φορές όχι και τόσο... ου λείπεις μπαμπάς. Δεν είχα μοιραστεί ποτέ δημόσια ξανά αυτές τις σκέψεις μου, με κάποιον τρόπο βγήκαν φυσικά σήμερα”.


 

Tags Ramona Filip, θανατος, πατερας, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6168 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2311 s // Total time: 2.8479 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X