Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η αισθηματική σας ζωή έρχεται στο επίκεντρο! Ακόμα κι αν είστε μοναχικό ή εσωστρεφές άτομο, τώρα εκφράζετε χωρίς καμία αναστολή τα συναισθήματα σας προς το αντικείμενο του πόθου σας.

Ταύρος

Έχετε υπομονή, εάν η σχέση σας παρουσιάσει δυσκολίες και τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως εσείς πραγματικά θέλετε. Με μια πιο ήρεμη και ψύχραιμη προσέγγιση μπορούν να βρεθούν κοινά αποδεκτές λύσεις.

Δίδυμοι

Μην αγχώνεστε με τα οικονομικά σας, γιατί τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Κάντε θετικές σκέψεις και μη σκέφτεστε με καχυποψία. Μη δίνετε σημασία στις υπερβολές του σύντροφο σας.

Καρκίνος

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα εξαιτίας της έντασης που επικρατεί. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώσετε τα αισθήματα σας.

Λέων

Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων στον επαγγελματικό τομέα θα σας ανακουφίσει και θα χτίσει καλές προοπτικές για μελλοντική επαγγελματική άνοδο και βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.

Παρθένος

Αισθηματικές συγκρούσεις, ένταση και αρνητικό κλίμα θα επικρατήσει τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς για να μην χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Ζυγός

Οι κοινωνικές επαφές και η ψυχαγωγία θα σας ανανεώσουν. Η ένταση των τελευταίων ημερών θα κοπάσει και τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά. Η καλή σας διάθεση θα έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο και στην συναισθηματική σας ζωή.

Σκορπιός

Συζητήστε τα νέα σας σχέδια με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κλείστε νέες συμφωνίες. Οι κοινωνικές επαφές θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, ενώ η προοπτική μια απόδρασης ή ενός ταξιδιού θα σας τονώσει!

Τοξότης

Σήμερα θα σας διακατέχει μια πνευματική διαύγεια και θα καταλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα αρέσει και θα σας ανοίξει δρόμους σε ανταλλαγές απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.

Αιγόκερως

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες, καθώς και μυστικές επαφές πίσω από την πλάτη σας. Προσέξτε τους συνεργάτες σας και μην εκμυστηρεύεστε πράγματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν εις βάρος σας.

Υδροχόος

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τον ερωτικό τομέα. Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Η μέρα είναι αμφίβολη και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη. 

Ιχθείς

Προσοχή στη διατροφή σας, καθώς το άγχος και η κόπωση επιβαρύνει τον οργανισμό σας!  Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8537 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3461 s // Total time: 3.1998 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X