Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Το love story του ζευγαριού που ανεβαίνει σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας!


Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Το love story του ζευγαριού που ανεβαίνει σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας!

Πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο!

Ο έρωτας του Πιέρου Σωτηρίου και της Μαρίας Κορτζιά μετράει οκτώ χρόνια και σήμερα πρόκειται να επισφραγιστεί με τον πιο όμορφο τρόπο ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, στη Λεμεσό.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα μαθητικά του χρόνια και ο Πιέρος είχε δηλώσει για την πρώτη φορά που αντίκρυσε την Μαρία Κορτζιά: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εντύπωση που μου είχε κάνει το πρόσωπο της Μαρίας, με τα παιδικά χαρακτηριστικά και το χαμόγελο που φώτιζε τα πάντα γύρω της”. 

Πρόκειται για δύο νέα παιδιά που γνωρίστηκαν σε μικρή ηλικία και η αγάπη τους κράτησε για αρκετά χρόνια οδηγώντας τους σήμερα στην εκκλησία.

Εκείνη, συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία κι εκείνος κάνοντας τα πρώτα του βήματα στα γήπεδα. 

Ο Πιέρος Σωτηρίου πριν από δύο περίπου χρόνια, πήρε μεταγραφή για ομάδα στην Κοπεγχάγη, διαγράφοντας μία σπουδαία καριέρα κι η Μαρία Κορτζιά τον ακολούθησε στηρίζοντας την επιλογή του. 

Λίγες εβδομάδες πριν μετακομίσουν μόνιμα στη δανική πρωτεύουσα, ο ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σκιάθο. 

Το ζευγάρι έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του κατά καιρούς πως η δημιουργία οικογένειας είναι το όνειρό τους και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο σύντομα να γίνουν γονείς. 

Η ομάδα του ilovestyle.com τους εύχεται η ώρα η καλή! 
 

Tags μαρια κορτζια, πιερος σωτηριου, Γαμος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2013 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3525 s // Total time: 2.5539 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X