Κρίστη Αγαπίου: H δημόσια ερωτική εξομολόγησή στον σύζυγό της για την επέτειο τους


Κρίστη Αγαπίου: H δημόσια ερωτική εξομολόγησή στον σύζυγό της για την επέτειο τους

Οι όμορφες αναρτήσεις που έκανε το νεαρό μοντέλο

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν χθες 19 Δεκεμβρίου η ημέρα για την Κρίστη Αγαπίου μιας και είχε επέτειο με τον σύζυγό της Πανίκο Λειβαδιώτη.

Το νεαρό μοντέλο μέσα από  instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον επι επτά χρόνια συντροφό της ανεβάζοντας εικόνες από την καθημερινή τους ζωή, τις οποίες συνόδευσε με πολύ γλυκά και τρυφερά λόγια βγαλμένα μέσα από την καρδιά της.

Διαβάστε ακόμα: Κρίστη Αγαπίου: Μας έβαλε στο σαλόνι της και μας έδειξε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Πιο συγκεκριμένα σε μια φωτογραφία με το σύζυγό της και την κόρη τους η Κρίστη Αγαπίου σχολίασε: “Δεν είναι πάντα όλα τέλεια όσο φαίνονται στο instagram! Υπάρχουν προκλήσεις, υπάρχουν ημέρες που είναι δύσκολες αλλά η αγάπη είναι το πιο δυνατό, κυρίαρχο συναίσθημα. Επτά χρόνια μαζί σου, σε ευχαριστώ για το μικρό μας κοριτσάκι όμως κυρίως σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που είχαμε αλλά και όλες εκείνες που θα έρθουν ακόμη”.

Το όμορφο μοντέλο φυσικά δεν παρέλειψε να  ευχαριστήσει τον σύζυγό της για όλες εκείνες τις δοκιμάσεις και περιπέτειες που έζησαν μαζί μέσα από τα διαφορά ταξίδια τους, καταφέρνοντας να ξεπεράσουν μαζί και τα πιο απίθανα πράγματα.

 

Tags Κρίστη Αγαπίου, ΣΥΖΥΓΟΣ, διασημοι, celebrities, gossip, showbiz, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1175 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3588 s // Total time: 3.4762 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X