Τέσσερις κορυφαίοι beauty experts µας εξηγούν πώς να δηµιουργήσουµε λαµπερά hair & make up looks για το ρεβεγιόν


Τέσσερις κορυφαίοι beauty experts µας εξηγούν πώς να δηµιουργήσουµε λαµπερά hair & make up looks για το ρεβεγιόν

Festive looks που η καθεμία από εμάς θα ήθελε να υιοθετήσεις αυτές τις γιορτές.

H Madame Figaro συνάντησε τέσσερις beauty experts οι οποίοι μας έδωσαν τις δικές τους συμβουλές για να υιοθετήσουμε τα πιο λαμπερά festive looks.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΓΚΑΣ - HAIR STYLIST/KAGAS HAIR STYLIST

Pony tail

Τα pony tails είναι πάντα επίκαιρα και ταιριάζουν ιδιαίτερα µε τα αµπιγέ outfits. Τα προτείνω για τα γιορτινά πάρτι και γενικά για επίσηµες περιστάσεις.

Ψαροκόκαλο

Οι κοτσίδες ψαροκόκαλο µπορούν να µαζευτούν και να δηµιουργήσουν ένα χαµηλό κοµψό σινιόν, διασφαλίζοντας έτσι ένα ωραίο βραδινό look.

Wet look

Το wet look δεν είναι µόνο καλοκαιρινό trend. Προσφέρεται και για τις χειµερινές, glamorous εµφανίσεις συνδυασµένο πάντα µε ένα έντονο µακιγιάζ.

Hairpieces

Τα κοσµήµατα στα µαλλιά είναι το απόλυτο trend της σεζόν και µπορούν να χρησιµοποιηθούν σε διάφορα looks.

Buns

Τα πολλαπλά buns (κουλουράκια) θα δώσουν ένα πιο extreme και µοντέρνο ύφος στην εµφάνισή σου.

Αρχιτεκτονική πινελιά

Εάν θέλεις να κάνεις τη διαφορά στις βραδινές εµφανίσεις, το hair look µε αρχιτεκτονική ή το σινιόν τύπου γλυπτό είναι η απόλυτη επιλογή.

ΑΓΓΕΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ / EDUCATION MANAGER ΤΗΣ ESTEE LAUDER

Επιδερµίδα

Μια από τις δηµοφιλέστερες τάσεις για φέτος είναι το υγιές, λαµπερό και αψεγάδιαστο δέρµα, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για να το πετύχεις αυτό εφάρµοσε τον Advanced Night Repair Serum από την Estée Lauder σε συνδυασµό µε τη Vitamin Enriched Face Base All in One Primer + Moisturizer της Bobbi Brown. Τουλάχιστον µια φορά την εβδοµάδα κάνε απολέπιση, για να αποµακρύνεις τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα. Από τα δηµοφιλέστερα είναι το YouthMud από την Glam Glow.

Αψεγάδιαστο αποτέλεσµα

Για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσµα στο πρόσωπο χωρίς να φαίνεται ιδιαίτερα βαρύ, µπορείς να εφαρµόσεις το Double Wear Foundation της Estée Lauder, που είναι ευπροσάρµοστο και παραµένει αναλλοίωτο στο δέρµα έως και 24 ώρες.

Extra tip: Εφάρµοσε ταµποναριστά λίγες σταγόνες Advanced Night Repair πάνω από το φον ντε τεν σου για µια άµεσα ανανεωµένη εµφάνιση.

Bronzing powders

Το ηλιοκαµένο δέρµα θα επικρατήσει και στο γιορτινό µακιγιάζ και κυρίως στα ζυγωµατικά µε έντονες bronze αποχρώσεις και highlighters. Τόνισε τα ζυγωµατικά σου µε το Brazen Bronze της Estée Lauder και για επιπλέον λάµψη δοκίµασε το Luxe Illuminating Powder της Bobbi Brown.

Smokey eyes

Τα smokey eyes κυριαρχούν κυρίως σε γήινες αποχρώσεις σε πιο ανάλαφρη έκδοση. Μπορείς να φορέσεις το αγαπηµένο σου χρώµα σκιών, χωρίς όµως να το παρακάνεις. Η καινούρια εκδοχή του smokey θέλει τα µάτια τονισµένα µε µέτρο για ένα πιο σαγηνευτικό βλέµµα. Επίλεξε την παλέτα Smoke & Metals της Bobbi Brown σε οκτώ αποχρώσεις. Συνδυάζει πλούσιους, ουδέτερους τόνους από το πιο ανοικτό nude pink στο πιο σκούρο καφέ, σε µατ τελείωµα και µεταλλικές αποχρώσεις.

Σκιές µε glitters

Για glamorous εµφανίσεις επίλεξε glitters και επειδή όσο το λιγότερο τόσο το καλύτερο, βρέξε λίγο το πινέλο σου µε νερό και εφάρµοσε το glitter κυρίως στο κέντρο του µατιού, στο κινητό βλέφαρο και πάνω από την κόρη του µατιού. ∆οκίµασε τη Luxe Rich Gemstone Eyeshadow της Bobbi Brown σε αποχρώσεις citrine και royal sapphire και πρόσθεσε έντονη µάσκαρα, όπως τη Sumptuous Extreme Mascara της Estée Lauder), για να αναδείξεις ακόµη καλύτερα τα µάτια σου.

Χείλη

Για τα χείλη σου έχεις δύο επιλογές. Είτε τις πολύ ζεστές κόκκινες-µπορντό αποχρώσεις είτε να δηµιουργήσεις ζουµερά ενυδατωµένα glossy χείλη. Αγαπηµένες προτάσεις τα Luxe Jewel Lipstick (Ruby Slipper) και Luxe Lip Rich Lustre (Sparkling Sand) της Bobbi Brown και τα Desire Lipstick 305 (Don't Stop) και Pure Color Envy Liquid Metallic 312 (Liquid Tulip) της Estée Lauder.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΤΤΑΣ - HAIR STYLIST / BLOW HAIR SALON

New glitter

Το ολοκαίνουριο glitter trend, που έκανε την εµφάνισή του κυρίως µέσω του Instagram, προϋποθέτει αρκετή τόλµη και ενδείκνυται για τις γιορτές, αφού προσδίδει έναν πιο λαµπερό και εκκεντρικό χαρακτήρα.

90s look

Οι επαναλαµβανόµενες τάσεις ξεχωρίζουν για την ευελιξία τους. Τα ρολά στα µαλλιά µπορούν να φορµαριστούν µε πολλούς τρόπους και να συνδυαστούν µε διαφορετικά στοιχεία. Οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, γι’ αυτό ήρθε η ώρα να δοκιµάσεις ένα 90s look στην ανανεωµένη του εκδοχή.

Natural hair

∆οκίµασε ένα µατ χτένισµα, που δίνει την εντύπωση µιας φυσικής κατάστασης. Τα µαλλιά φαίνονται φυσικά, σαν να µην έχει καταβληθεί η παραµικρή προσπάθεια.

Touch & volume

Όγκος και υφή. Οι ελαφριοί κυµατισµοί δηµιουργούν περισσότερο όγκο και δίνουν ένα µοναδικό glamorous αποτέλεσµα, το οποίο είναι ωστόσο πολύ µοντέρνο.

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑ - MAKE UP ARTIST

Effortlessly fresh

Ακόµα και στις γιορτές το φυσικό λαµπερό µακιγιάζ θα σου δώσει νεανική όψη και αυτοπεποίθηση. Για να το πετύχεις, χρησιµοποίησε µόνο προϊόντα λάµψης σε υγρές ή κρεµώδεις υφές που αντανακλούν το φως και µιµούνται τη φυσική γυαλάδα του ενυδατωµένου δέρµατος. Το εξαιρετικό Bare Glow της Bobbi Brown χρησιµοποιείται σε όλο το δέρµα και χαρίζει άµεσα την ιδανική λάµψη, καθώς ενισχύει τη γυαλάδα οποιουδήποτε προϊόντος τοποθετηθεί στη συνέχεια.

Bold

∆ηµιούργησε τα πολυπόθητα fluffy φρύδια του Χόλιγουντ και ισορρόπησε το look µε κλασικό κόκκινο κραγιόν. Αυτό το µακιγιάζ θα προβάλει την πιο festive και fashionable εκδοχή σου. Για να το πετύχεις, σχηµάτισε τα φρύδια σου µε µια σκιά, όπως η Coquette από τη M·A·C, και κλείδωσε τις τρίχες στη θέση τους µε το Sourcils Styler (Brow Gel) της Lancôme. Ολοκλήρωσε µε το απόλυτο κόκκινο κραγιόν Lip Maestro Νo 400 του Giorgio Armani.

Gold all over

Παραδοσιακά το χρώµα που επικρατεί στο µακιγιάζ τις γιορτές είναι το χρυσό. Φέτος, µπορείς να το πάρεις ένα βήµα παραπέρα δηµιουργώντας ένα µονοχρωµατικό statement look, επιλέγοντας αποχρώσεις του χρυσού σε µάτια, ζυγωµατικά και χείλη. Η παλέτα σκιών Suspicion του Tom Ford, το εµβληµατικό Light Wand της Charlotte Tilbury και το καινούριο Luxe Shine Intense Lipstick στην απόχρωση Supernova της Bobbi Brown είναι ό,τι χρειάζεσαι για να αναδείξεις το συγκεκριµένο look.

Classically classy

Ο συνδυασµός smokey eyes µε έντονο κραγιόν αποτελεί το νούµερο ένα µακιγιάζ των γιορτών, ιδιαίτερα την Παραµονή Πρωτοχρονιάς. Η καινούρια παλέτα σκιών Honey της Urban Decay θα σου δώσει πληθώρα χρωµατικών επιλογών για smokey eyes. Επίσης, η ολοκαίνουρια σειρά κραγιόν της M·A·C, Love Me Lipstick, θα σε µαγνητίσει µε τις µοναδικές αποχρώσεις και υφές.

Sexy chic

Το eyeliner ήταν ο πρωταγωνιστής του 2019. Απογείωσε αυτήν την τάση στις γιορτές χρησιµοποιώντας το Vinyl Couture του YSL και συνδύασέ το µε τις αγαπηµένες σου ψεύτικες βλεφαρίδες. Ολοκλήρωσε µε ένα µπορντό µατ κραγιόν, όπως το Suède Matte Lipstick στην απόχρωση Berry από τη NYX. Αυτό το look θα αναδείξει µια πολύ σέξι αλλά και σοφιστικέ διάθεση.

Tags makeup, make-up, hair, beauty, festive looks, Μακιγιαζ, μαλλιά, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9035 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2149 s // Total time: 3.1184 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X