15 Χρόνια Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου


15 Χρόνια Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου

15 Χρόνια Γεμάτα Στυλ, Έμπνευση και Δημιουργία

H Μadame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, γιορτάζει 15 χρόνια με ένα συλλεκτικό τεύχος, που κυκλοφορεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στα περίπτερα, με το μήνυμα You are the future.

Το πρώτο τεύχος της Μadame Figaro Κύπρου κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2005. Γρήγορα αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό, που ξεπερνά τις 100.000 κατά μέσο όρο τον μήνα, αναδεικνύοντάς το ως το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου. Όλα αυτά τα χρόνια η Madame Figarο δημιούργησε και καθιέρωσε θεσμούς, όπως οι Γυναίκες της Χρονιάς, η Εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού, καθώς και πιο πρόσφατα τα Beauty Awards. 15 χρόνια τώρα, μαζί δημιουργήσαμε, εξελιχθήκαμε, αλλάξαμε και προχωρήσαμε μπροστά σε μια νέα εποχή έχοντας ως επίκεντρο τη γυναίκα του σήμερα που καθορίζει το αύριο. Γιατί το μέλλον το ορίζει η κάθε γυναίκα που τολμά. 

Στο συλλεκτικό τεύχος αγαπημένα εξώφυλλα των 15 χρόνων της Madame Figaro Kύπρου, φωτογραφίζονται με τον φακό του σήμερα. Η Γιώτα Παπαδοπούλου με τις κόρες της Έλενα, Μισέλ και Αναστασία, η Ραμόνα Φίλιπ με την κόρη της Νικόλ, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με την κόρη της Αριάδνη, η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η Έφη Σπύρου μιλούν για τη σχέση τους με τη Madame Figaro και το μέλλον. Επιπλέον, καταγράφουμε τις στιγμές και τις γυναίκες που μας οδηγούν στο μέλλον. 

Στη τεύχος Ιανουαρίου της Madame Figaro θα βρείτε εντελώς δωρεάν την πιο κομψή agenda για το 2020, το τεύχος Gift Guide με υπέροχες προτάσεις για δώρα, αλλά και μια εορταστική gift bag για κάθε αναγνώστρια με προϊόντα ομορφιάς από τις εταιρείες Barnagen, Batiste, Bioten και Youth Lab.
 

Tags Madame Figaro, 15 χρονια, τευχος ιανουαριου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0927 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3772 s // Total time: 3.4699 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X