Άνοιξε η πρώτη boutique Jo Malone London στη Λευκωσία


Άνοιξε η πρώτη boutique Jo Malone London στη Λευκωσία

Ο βρετανικός οίκος Jo Malone φημίζεται για τα κομψά αρώματα, τα πολυτελή κεριά και τα χαλαρωτικά προϊόντα περιποίησης σώματος. 

Άνοιξε πριν λίγες ημέρες στην οδό Στασικράτους 27Γ στη Λευκωσία η πρώτη Jo Malone boutique και σας περιμένει να ανακαλύψετε τις μοναδικές και υπέροχες μυρωδιές της. Όλοι γνωρίζουμε πως ο βρετανικός οίκος αρωμάτων φημίζεται για τα κομψά αρώματα, τα πολυτελή κεριά και τα χαλαρωτικά προϊόντα περιποίησης σώματος. Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο άρωμά του, Lime Basil & Mandarin, η χρήση απροσδόκητων συστατικών θεωρήθηκε πρωτοποριακή στον κόσμο της αρωματοποιίας.

Από τότε, όλοι οι δημιουργίες Jo Malone London έχουν τιμήσει την υπογραφή του αρώματος και  της εκλεπτυσμένης απλότητας με απροσδόκητο ύφος. Κάθε άρωμα έχει δημιουργηθεί για να φορεθεί μόνο του ή συνδυαστικά με την τέχνη του Fragrance Combining, έναν τρόπο να προσαρμόσετε το άρωμά ώστε να φέρει την δική σας υπογραφή. Μια προσωπική δήλωση.

Από το ιστορικό κτίριο της Jo Malone London στην καρδιά του Λονδίνου, το Creative Studio αντλεί έμπνευση από τη βρετανική ζωή και κουλτούρα, εκτυλίσσοντας την ιστορία πίσω από κάθε άρωμα. Κάθε νέο άρωμα δημιουργείται σε συνεργασία με τους πιο διακεκριμένους αρωματοποιούς, χρησιμοποιώντας  υψηλής ποιότητας συστατικά.

Κάθε δημιουργία κατασκευάζεται με πολύ μεγάλη φροντίδα και παρουσιάζεται μοναδικά. Τοποθετείται στο πολυπόθητο κρεμ και μαύρο κουτί και τυλίγεται με τη χαρακτηριστική μαύρη κορδέλα του οίκου. Ένα σύμβολο κομψότητας, πολυτέλειας και γενναιοδωρίας. Θεωρείται από τους ειδικούς ως το πιο κομψό και πολυπόθητο δώρο, αν φυσικά μπορείτε να το αποχωριστείτε.  

Τα προϊόντα Jo Malone London θα τα βρείτε στο Beauty Line Nicosia Mall στην Λευκωσία, στο Beauty Line Λεωφόρος στην Λεμεσό και στη οδό Στασικράτους 27Γ στη Λευκωσία.

 

Tags JO MALONE BOUTIQUE, jo malone, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4776 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3986 s // Total time: 2.8762 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X