Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Κινηθείτε με αισιοδοξία και σύνεση στα επαγγελματικά σας, με αργά, μεθοδικά και καλά μελετημένα βήματα. Στα ερωτικά σας μην εκφράζετε την ζήλια σας, γιατί κουράζετε το ταίρι σας. Δείξτε του εμπιστοσύνη και θα κερδίσετε πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε.

Ταύρος

Τα άστρα σας καλούν, φίλοι μου, να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα και να συζητήσετε ήρεμα τις απαιτήσεις των άλλων. Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε αναταραχή. Μη χάνετε το κέφι σας και αποφύγετε εντάσεις και οικονομικές προστριβές.

Δίδυμοι

Χαλαρώστε και μη δημιουργείτε εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σας. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα των επαγγελματικών σας στην προσωπική σας ζωή. Κάντε υποχωρήσεις, διότι το ταίρι σας έχει κουραστεί με την συμπεριφορά σας.

Καρκίνος

Χαλαρώστε και μη δημιουργείτε εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σας. Κάντε υποχωρήσεις, διότι το ταίρι σας έχει κουραστεί με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας. Φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τον σύντροφό σας, ως προς το τι σας απασχολεί και τι σας προβληματίζει.

Λέων

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα μπορούν πραγματικά να ξεπεραστούν και οι εξελίξεις θα είναι θετικές πολύ σύντομα. Εκείνο που έχετε ανάγκη είναι πίστη στις ικανότητες σας και ένα καλά μελετημένο σχέδιο δράσης.

Παρθένος

Μην επιχειρήσετε αλλαγές στον αισθηματικό τομέα, τουλάχιστον όχι χωρίς σοβαρή σκέψη αναφορικά με το που θέλετε να οδηγήσετε τη σχέση σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά!

Ζυγός

Σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος προσπαθήστε να επιλύσετε ένα παλιό περιουσιακό σας θέμα. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.

Σκορπιός

Εργασιομανία και σήμερα!!! Ακόμα και αν δεν εργάζεστε, θα πάρετε εργασία για το σπίτι. Σίγουρα είστε πολύ κουρασμένοι, αλλά η δημιουργική σας έμπνευση, δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε.

Τοξότης

Παρόλο που θα φαίνεστε ψύχραιμοι, μέσα σας θα «πνίγεστε» από τις απαιτήσεις του συντρόφου σας. Τον έχετε παραμελήσει τελευταία, και ξέρετε ότι έχει δίκιο, αλλά δεν θέλετε να το παραδεχτείτε ούτε στον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας γεμίσουν με χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό. Θέστε νέες βάσεις για ότι θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.

Υδροχόος

Οι διαπληκτισμοί δεν οδηγούν πουθενά και θα έπρεπε προ πολλού να έχετε πάρει τα μαθήματα σας. Θέσετε στόχους στα επαγγελματικά σας και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σας.

Ιχθείς

Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος, καθώς θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Προσοχή επίσης στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6489 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3863 s // Total time: 3.0351 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X