Δοκιμάσαμε τα νέα lip balms της Bioten και είνα υπέροχα!


Δοκιμάσαμε τα νέα lip balms της Bioten και είνα υπέροχα!

Ένα προϊόν που προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση και περιποίηση στα χείλη.

Oι ειδικοί της Bioten ανέπτυξαν μια νέα, μοναδική σειρά καινοτόμων lip balms, ειδικά σχεδιασμένων για να καλύπτουν κάθε ανάγκη των χειλιών σας, ανεξαρτήτως εποχής και συνθηκών.

Η νέα σειρά Bioten Lip balms, βασίζεται στον αποτελεσματικό συνδυασμό φυσικών συστατικών, που βοηθούν στην προστασία και την αναζωογόνηση των χειλιών με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο, αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα - για να απολαμβάνετε όμορφα και υγιή χείλη όλη μέρα! Κι επειδή ζούμε σε μεσογειακή χώρα, με πολλές ώρες ηλιοφάνειας μέσα στον χρόνο, τα Bioten Lip balms έχουν φροντίσει να θωρακίσουν τα χείλη σας από την ηλιακή ακτινοβολία και τις ακτίνες UVA και UVB, εντάσσοντας φυσικά αντηλιακά φίλτρα στη σύνθεσή τους.

Η σειρά ξεχωρίζει για την τεχνολογικά προηγμένη και αποτελεσματική φόρμουλα περιποίησης που διαθέτει, καθώς και για την ποικιλία της, αφού αποτελείται από πέντε εξειδικευμένα προϊόντα που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και ταιριάζουν σε όποιο τρόπο ζωής κι αν ακολουθείτε:

Hydrate my lips

Shine my lips

SOS my lips

Sun protect my lips

Freshen up my lips

Οι απαλές υφές σε συνδυασμό με τα φυσικά τους αρώματα, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και φροντίδας που διαρκεί όλη την ημέρα.

Tags bioten, lip balms, bioten lip balms, makeup, make-up, beauty, lips, HYDRATION LIPS, Ομορφια, χείλη, ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3563 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3007 s // Total time: 2.6570 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X