Thalgo: Marine pioneer


Thalgo: Marine pioneer

Μία εμπειρία Thalgo spa αποτελεί την προσωποποίηση της απόλυτης ευεξίας με τη δυναμική της επιστημονικής έρευνας στον τομέα της θαλάσσιας ζωής.

Απόλαυσε δυο από τις αποκλειστικές μεθόδους μασάζ της Thalgo, σε επιλεγμένα Spa και ινστιτούτα αισθητικής, οι οποίες συνδυάζουν εξαίσιες παραδοσιακές τεχνικές με τις πιο πρόσφατες καινοτόμες πρακτικές. Ένα ταξίδι που αναστέλλει για λίγο το χρόνο, μια στιγμή ευδαιμονίας και γαλήνης για το σώμα και το νου.

Thalgo Polynesia
Ένα νοερό ταξίδι με τέσσερις σταθμούς στα νησιά της  Πολυνησίας…από το οποίο το σώμα σου θα «επιστρέψει» αποτοξινωμένο, ανανεωμένο και χαλαρό.
• TAHA'A, THE VANILLA ISLAND
Απολέπιση με χαλαρωτικό άρωμα βανίλιας και καρύδας που περιέχει στα συστατικά του λευκή άμμο, θαλασσινό αλάτι, εκχύλισμα καρύδας σε συνδυασμό με καταπραϋντικά έλαια από Monoi και βανίλιας για απαλό σαν βελούδο δέρμα. Το προϊόν αυτό χρησιμοποιείται και στο σπίτι.
• MANIHI, THE LAGOON ISLAND
Water bath με χαλαρωτικά βασικά αιθέρια έλαια. Η spa περιποίηση στο σπίτι ενισχύεται με τα σαπούνια water bath pebbles, με ενεργά συστατικά και θαλασσινό άρωμα.
• BORA BORA, THE ISLAND OF WHITE SAND
Με πηγή έμπνευσης την παράδοση και τις ρίζες της Πολυνησίας η Thalgo δημιούργησε το μασάζ mahana. Με αργές σταθερές κινήσεις και δυνατές μαλάξεις με πουγκιά από ζεστή άμμο για να χαλρώσουν οι μυς. Με το άρωμα από Tiare η ένταση φεύγει από το σώμα και η απόλυτη χαλάρωση επέρχεται.
• RAOATEA THE SACRED ISLAND
Εμπνευσμένο από το Ma'ohi -παραδοσιακό λάδι- ένα όπλο ομορφιάς των γυναικών της Πολυνησίας με άρωμα Monoi και πούδρα μαργαριταριού ενυδατώνει το δέρμα προσδίδοντας του λάμψη και υφή μαργαριταριού.

Thalgo Τerre & Mer
• ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΒΗΓΚΙΑΣ
Σύμφωνα με τον τύπο δέρματός σου η θεραπεύτρια θα επιλέξει από μία γκάμα αιθέριων ελαίων δημιουργώντας ένα ανεκτίμητο αντιγηραντικό νέκταρ, το οποίο θα απλώσει στο πρόσωπο και το λαιμό για να ηρεμίσει το δέρμα.
• ΑΠΑΛΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΠΟΥΓΚΙΑ
Στη συνέχεια με ένα ζεστό υφασμάτινο πουγκί γεμάτο με αποξηραμένη λεβάντα και πορτοκάλι, η θεραπεύτρια ταμπονάρει το πρόσωπο με ειδικές κινήσεις για ανακούφιση, κάνοντας ταυτόχρονα μασάζ  στο κεφάλι.
• SUN KISSED BEAUTY FLASH & RELAXING BODY MASSAGE
Τέλος εφαρμόζεται μία διπλή μάσκα για να προσφέρει στο δέρμα μία πρωτόγνωρη αίσθηση χαλάρωσης. Η θερμότητα που εγχύεται, ενισχύει  την υπερ ενυδάτωση των άνω στρωμάτων της επιδερμίδας με ευεργετικά και άμεσα αποτελέσματα, το δέρμα είναι μαλακό στην υφή και επανέρχεται η χαμένη του λάμψη. Μέχρι να στεγνώσει η μάσκα απολαμβάνεις χαλαρωτικό μασάζ με οργανικό έλαιο λεβάντας στην πλάτη, για να απομακρυνθεί όλη η ένταση και να εξομαλυνθούν οι αισθήσεις σου.

Info: Tα προϊόντα Thalgo θα τα βρεις σε επιλεγμένα Spa και Iνστιτούτα αισθητικής. Για πληροφορίες Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα, τηλ.: 22863100 & 25567509

Tags Thalgo, Spa


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.4856 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3587 s // Total time: 1.8443 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X