Μαλβίνα Γερμανού: Η Κύπρια συμμετέχουσα στο "The Voice" μας μίλησε για την εμπειρία της στο talent show


Μαλβίνα Γερμανού: Η Κύπρια συμμετέχουσα στο "The Voice" μας μίλησε για την εμπειρία της στο talent show

“Έγινε παρεξήγηση με το τραγούδι μου. Ήταν κι αυτό που δεν με πήρε παρακάτω”

Τη Μαλβίνα Γερμανού, τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στο “The Voice” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ εντυπωσιάζοντάς μας από την πρώτη εμφάνιση της στο stage του talent show.

Η νεαρή Κύπρια τραγουδίστρια κατάφερε να φτάσει μέχρι τη φάση των Knockout, ωστόσο, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί της και μας μίλησε για την απόφασή της να λάβει μέρος καθώς και για την εμπειρία που βίωσε.

“Το Voice ήταν κάτι που ήθελα πολύ να κάνω εδώ και χρόνια αλλά δίσταζα λόγω δουλειάς. Γιατί, δυστυχώς ή ευτυχώς αγαπώ πολύ αυτό που κάνω (σ.σ. διδασκαλία μουσικής) και δεν ήθελα να μείνει πίσω […] Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία και πολύ ωραία συνεργασία με άτομα από τον χώρο της τηλεόρασης. Όσον αφορά στην coach μου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, έδωσε πολύ χρόνο για να μας βοηθήσει όλους. Όσο μπορούσε μας δίδαξε αυτά που η ίδια ξέρει και να μας κάνει καλύτερους σε αυτό που κάνουμε. Δυστυχώς, δεν πέρασα στην επόμενη φάση αλλά πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και έτσι συνεχίζω να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο… το τραγούδι”, μας είπε χαρακτηριστικά. 

Η Μαλβίνα συμπληρώνει λέγοντας: “Επέλεξα την Ελεονώρα, που πίστευα είχαμε περισσότερα κοινά. Πήγα στα knockout αλλά με βαριά καρδιά, γιατί έλειπα δέκα ημέρες για τις πρόβες και τα γυρίσματα. Μετά από μία παρεξήγηση που έγινε με το τραγούδι, που θα έλεγα στα knockout, πιστεύω έδειξε κάτι για μένα στην coach μου που δεν ήταν αλήθεια. Όλο αυτό το θέμα με το τραγούδι, πιστεύω ήταν κι αυτό που δεν με πήρε παρακάτω. Πήρα τη σωστή προβολή που ήθελα, έστω και με αυτές τις δύο εμφανίσεις. Παρόλο που θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να πω ένα ελληνικό τραγούδι. Έμαθα και πολλά. Ένα από αυτά πως η τηλεθέαση στην τηλεόραση είναι πάνω από όλα”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαλβίνα Γερμανού πραγματοποιεί κάθε Σάββατο εμφανίσεις στο Πέραμα, στην παλιά Λεμεσό μαζί με το band της “Zoom”. Δείτε πιο κάτω τις εμφανίσεις της Μαλβίνας στη σκηνή του “The Voice”: 


 

Tags μαλβινα γερμανου, the voice, ΣΙΓΜΑ, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3335 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3823 s // Total time: 2.7157 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X