Spa στο σπίτι με Nuxe


Spa στο σπίτι με Nuxe

Απόλαυσε χαλαρές στιγμές στο σπίτι σου, χαρίζοντας στον εαυτό σου την εμπειρία αναζωογόνησης ενός spa. Πολύτιμός σου σύμμαχος τα προϊόντα σώματος και προσώπου Nuxe.

Η καθημερινότητα σε έχει καταβάλει και νιώθεις ότι αξίζεις ένα χαλαρωτικό spa, αλλά είτε δεν διαθέτεις το κατάλληλο budget είτε δεν βρίσκεις το χρόνο να το απολαύσεις; Αν και οι καιροί είναι δύσκολοι δεν χρειάζεται να στερήσεις το πνεύμα και το σώμα σου από ό,τι μπορεί να τα ανανεώσει. Τι θα έλεγες λοιπόν για μια εμπειρία spa στο σπίτι, που θα μεταμορφώσει το μπάνιο σου σε ζεν χώρο; Η Madame Figaro σου δείχνει πώς να το οργανώσεις και η Nuxe σε βοηθά να το χαρείς με τα μοναδικά της προϊόντα, για μία κούρα φυσικής αναζωογόνησης.

Bήμα1
Φτιάξε ατμόσφαιρα με αρωματικά κεριά και χαμηλή μουσική για να σε βοηθήσουν να ηρεμίσεις. Οι αρωματικές εσάνς από το αφρόλουτρο, τα άλατα ή από τα αιθέρια έλαια θα ενισχύσουν την ατμόσφαιρα χαλάρωσης, που ενδείκνυται για να απομακρύνεις κάθε αρνητική σκέψη της ημέρας.

Bήμα 2
Γέμισε την μπανιέρα και ενίσχυσε τη θεραπευτική δράση του νερού με ένα χαλαρωτικό μείγμα μπάνιου, που θα φροντίσει και το δέρμα σου. Το αφρόλουτρο Rêve de Miel της Nuxe, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, με μέλι για επανόρθωση και ενυδάτωση, ανθούς lime κατά των ερεθισμών και εκχύλισμα από lily γι' απαλότητα, θα ξεκουράσουν το σώμα σου. Κλείσε τα μάτια και βυθίσου στην απαλή αίσθηση των συστατικών του.

Bήμα 3
Έφτασε η στιγμή της απολέπισης για βελούδινη όψη στο δέρμα σου. Επιλέγοντας το απολεπιστικό Fondant Βody Scrub με αμύγδαλο, πορτοκάλι και εκχυλίσματα βοτάνων, τρίβεις με κυκλικές κινήσεις το σώμα σου, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία που παρουσιάζουν πρόβλημα όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και οι φτέρνες. Το scrub βοηθά να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να ανανεωθεί το δέρμα.

Bήμα 4
Απόλαυσε την αίσθηση που αφήνει το αρωματισμένο νερό στο σώμα σου. Λίγο πριν βγεις, τρίψε την επιδερμίδα σου με μια λούφα, θα απομακρύνει εκτός από τα νεκρά κύτταρα και τις τοξίνες. Έτσι έχεις φροντίσει για την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και τη λάμψη του δέρματος, η ένταση από το σφιγμένο σώμα σου θα έχει εξαφανιστεί, ενώ η κυκλοφορία του αίματος θα τονωθεί και μαζί η διάθεση και η ενέργειά σου, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Bήμα 5
Βγες από την μπανιέρα, σκούπισε καλά το σώμα σου με μία στεγνή πετσέτα και άπλωσε μία πλούσια ενυδατική. Η 24hr Moisturizing Body Lotion κατάλληλη και για ξηρές επιδερμίδες, θα βοηθήσει την επιδερμίδα σου να εγκλωβίσει την υγρασία, θα την αρωματίσει απαλά και θα σου δώσει ένα ευχάριστο συναίσθημα ευεξίας. Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στα πόδια σου, αφού αυτά σηκώνουν το βάρος σου όλη την ημέρα και είναι φυσικό να τα νιώθεις βαριά και κουρασμένα. Η κρέμα για τα πόδια Ultra Comfortable της σειράς Rêve de Miel με τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και των ελαιών δημητριακών στη σύνθεσή της θα τα μαλακώσει, θα τα τονώσει και θα σου δημιουργήσει μια αίσθηση δροσιάς.

Info: Tα προϊόντα NUXE θα τα βρεις στα φαρμακεία.

Image credit: nobilior / 123RF Stock Photo

Tags Spa, nuxe


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6163 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3897 s // Total time: 3.0061 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X