Londa Spa & Club


Londa Spa & Club

Το Spa & Club του βραβευμένου Londa boutique hotel αποτελεί το εισιτήριο διαφυγής σου, σε ένα ταξίδι αισθήσεων με προορισμό τον αληθινό κόσμο της ευεξίας.

Το spa υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες του το 2001 και έκτοτε επιδιώκει να διατηρήσει  την άριστη φήμη που απέκτησε ως ένα από τα πολυβραβευμένα spa της Κύπρου στην κατηγορία του, με εξειδικευμένο προσωπικό που συνεχώς αναβαθμίζει τις γνώσεις του για το καλύτερο, αλλά και τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων για τις θεραπείες του.

Spoil your self
Η φιλοσοφία του εστιάζει στο συνδυασμό των στοιχείων της φύσης και της προηγμένης τεχνολογίας. Με την πρώτη επαφή θα αντιληφθείς ξεκάθαρα ότι μία εμπειρία στο χώρο, δεν είναι απλώς μία στιγμή όπου θα καλομάθεις τον εαυτό σου, αλλά θέμα προσωπικής ευεξίας, καλής ζωής και διαχείρισης του στρες. Οι υψηλής ποιότητας θεραπείες -μασάζ και κούρες προσώπου- εφαρμόζονται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, με οργανικά προϊόντα και προϊόντα Elemis, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Relaxing Experience
Στις ειδικά διαμορφωμένες επαγγελματικές εγκαταστάσεις του -με σάουνα, steam bath, πισίνα, Jacuzzi και jet shower- εκμεταλλεύσου την εκτεταμένη γκάμα θεραπειών του για χαλάρωση και σωματική ανανέωση, πάντα με τη βοήθεια και την επίβλεψη προσοντούχων θεραπευτών.  

Info: LONDA BOUTIQUE HOTEL, Λεμεσός τηλ.: 25865555, 25865561, www.londahotel.com

Tags Londa, Spa


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0616 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3468 s // Total time: 3.4083 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X