Retreat Spa Aphrodite Hills Resort


Retreat Spa Aphrodite Hills Resort

Ανακάλυψε στο «απομονωμένο» θέρετρο Aphrodite Hills Resort το Retreat Spa και ζήσε μία ανεπανάληπτη εμπειρία αισθήσεων.

Αέρινο, στην πλαγιά του μαγικού λόφου της Αφροδίτης, αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους που οι λάτρεις του ευ ζην επισκέπτονται την Κύπρο. Το Retreat Spa βραβεύθηκε σαν το European Spa of the Year 2008, στα φημισμένα Professional Beauty Awards. Ενώ το θέρετρο Aphrodite Hills Resort βραβεύθηκε σαν ένα από τα πιο hot ξενοδοχεία για το 2006 στην ετήσια Hot List του Condé Nast Traveller.

Feel perfectly pampered
Το The Retreat Spa βρίσκεται στο υπερυψωμένο κομμάτι του θερέτρου και έχει θέα από την εξωτερική πισίνα, ακόμη και από τη σάουνα, τη Μεσόγειο θάλασσα. Οι πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις μαζί με την πιο έμπειρη ομάδα θεραπευτών αναμένουν τους επισκέπτες του, παρέχοντάς τους την απόλυτη περιποίηση και ευεξία για το πνεύμα, το σώμα και την ψυχή. Η ελληνορωμαϊκή ιεροτελεστία του λουτρού που καθάριζε, χαλάρωνε το σώμα και ξεκούραζε το πνεύμα ενέπνευσε το design, την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον του The Retreat Spa, στο οποίο αξίζει να αναφέρουμε ότι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά τα πολυβραβευμένα πολυτελή φυσικά προϊόντα ESPA, τα οποία συναντά κανείς στα πιο κορυφαία κέντρα spa στον κόσμο.

Enjoy the moment
Τα 27 στο σύνολο -σε ένα περιβάλλον γαλήνης και ηρεμίας- δωμάτια του προσφέρουν μία πλήρη σειρά περιποίησης και εμπειριών spa, όπως ειδικευμένες υδροθεραπείες, spa μανικιούρ και πεντικιούρ, ταϊλανδέζικο μασάζ και στους εξωτερικούς χώρους -στους αρωματικούς κήπους με τους μικρούς «ναούς» του μασάζ- και αρωματοθεραπεία, είτε σε προσωπική βάση είτε για ζευγάρια. Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν μία εμπειρία ιαματικού λουτρού για αποτοξίνωση σε ειδική από θερμικά και παγωμένα δωμάτια.

Info: THE RETREAT SPA, Aphrodite Hills, τηλ.: 26828100, www.aphroditehills.com

Tags retreat, Spa, aphrodite hills, αισθητικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9212 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2219 s // Total time: 2.1431 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X