Πέντε σημαντικοί λόγοι για να εντάξεις το καρότο στη διατροφή σου


Πέντε σημαντικοί λόγοι για να εντάξεις το καρότο στη διατροφή σου

Το καρότο είναι πλέον γνωστό ότι επιταχύνει και ενισχύει το μαύρισμα της επιδερμίδας. Γι’ αυτό άλλωστε και όλες το καταναλώνουμε σε μεγάλες ποσότητες. Το ίδιο ακριβώς δεν κάνετε και εσείς με εμάς;

Σύμφωνα, όμως, με το faysbook.gr υπάρχουν πολλοί ακόμα λόγοι για να το εντάξεις καθημερινά στη διατροφή σου όλο το χρόνο, καθώς βοηθάει καταλυτικά στα παρακάτω.

Δες αναλυτικά και σίγουρα θα εκπλαγείς με τη μαγική αυτή τροφή που υπάρχει άφθονη παντού, όλες τις εποχές και κοστίζει πραγματικά ελάχιστα.

1. Στην καρδιά…
Τα οφέλη του καρότου ενάντια στα καρδιαγγειακά νοσήματα. Περιέχει επίσης β-καροτένιο το οποίο προλαμβάνει τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

2. Στα μάτια…
Η βιταμίνη Α που περιέχεται στα καρότα ενισχύει την όραση ατόμων που πάσχουν από προβλήματα, λόγω της έλλειψης αυτής της βιταμίνης.

3. Στο κοινό κρυολόγημα…
Ως πηγή πλούσια σε βιταμίνη C και φυλλικό οξύ θα σε προστατέψει όχι μόνο από το κρυολόγημα αλλά και από διαφορές λοιμώξεις του αναπνευστικού. 

4. Σε όλα…
Είναι ο τέλειος συνδυασμός βιταμινών, ασβεστίου και ιχνοστοιχείων όποτε όπως καταλαβαίνεις τα οφέλη του είναι αμέτρητα! Μια πλούσια και φανταστική τροφή που πρέπει να της δώσεις πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σου διατροφή.

5. Στη δίαιτά σου…
Είναι το ιδανικό σνακ αφού περιέχει μόλις 25 θερμίδες, 6 γραμμάρια υδατανθράκων, 3 γραμμάρια σακχάρων και 1 γραμμάριο πρωτεΐνης! Οπότε μην ψάχνεις για να βρεις κάτι ελαφρύ που δεν θα παχαίνει για να μετριάσεις την πείνα σου ανάμεσα στα κυρίως γεύματά σου.

Tags καρότο, Διατροφή, Δίαιτα, θερμιδες καροτου, health, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7630 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3606 s // Total time: 3.1236 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X