Amathus Spa & Wellness centre


Amathus Spa & Wellness centre

Απόλαυσε από το κεφάλι ως τα άκρα μια ιεροτελεστεία ομορφιάς που περιλαμβάνει απολέπιση σώματος, αρωματική υδροθεραπεία και μασάζ.

Στα ξενοδοχεία Amathus, τα οποία βρίσκονται στη Λεμεσό, στην Πάφο και τη Ρόδο, μπορεί κάποιος να επαναπροσδιορίσει την έννοια της φιλοξενίας και να ζήσει την εμπειρία μίας τέλειας διαμονής. Το Spa & Wellness Centre του ξενοδοχείου Amathus στη Λεμεσό, το οποίο λειτουργεί από το 2009 έχει αναγνωρισθεί ως μέλος των Leading Spas, μία διάκριση που το ανάγει μεταξύ των καλυτέρων του κόσμου. Η λειτουργία του αντίστοιχου στην Πάφο είναι πιο πρόσφατη -μετρά μόλις 2 χρόνια- αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει αμέσως για την ποιότητα των υπηρεσιών και των άρτια λεπτομερών εγκαταστάσεών του, στελεχωμένο από εξειδικευμένο προσωπικό. Το αντίστοιχο στη Ρόδο εκτείνεται σε ένα χώρο 1.400 τ.μ. ξεχωριστής άνεσης με πολυμορφία θεραπειών.

Relaxation & Inspiration
Μία επίσκεψη σε ένα από τα τρία Amathus Spa & Wellness Centres σε Λεμεσό, Πάφο ή Ρόδο αποτελεί μία πρόσκληση σε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης σώματος και μυαλού. Η πληθώρα των signature θεραπειών, που προσφέρουν αντανακλά την ουσία της έμπνευσης από τις οποίες δημιουργήθηκαν. Απόλαυσε ξεχωριστά body wraps, ταϋλανδέζικο μασάζ ή πολυτελείς θεραπείες προσώπου με χαβιάρι ή μαργαριτάρια, από εξειδικευμένο προσωπικό, σε συνεργασία με τα προϊόντα Pevonia, γι' αποκατάσταση του σώματος και της ψυχής.


Info   ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ AMATHUS BEACH, τηλ.: 25832000, 26883300 & +30.2241089900, www.amathus-hotels.com
 

Tags Amathus, Spa, αισθητικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2824 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2592 s // Total time: 2.5416 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X