Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Τα άστρα θα σας φέρουν καινούργια επαγγελματικά σχέδια και συμφωνίες, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα ευνοήσουν σε μεγάλο βαθμό και σε βάθος χρόνου τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Αφήστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να κάνει το πρώτο βήμα. Τα άστρα ευνοούν κοινωνικές συναναστροφές και αναμένονται απροσδόκητες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, ιδίως για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας.

Δίδυμοι

Θα κάνετε μια παράλληλη σχέση που θα σας προβληματίσει πολύ. Προσοχή όμως στις ξαφνικές αποκαλύψεις. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελτικά  προς όφελος σας.

Καρκίνος

Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας σήμερα. Στα αισθηματικά θα γίνει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Προσοχή όμως στις εντάσεις. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και έξοδα.

Λέων

Δυσκολίες και εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας φέρουν στα όρια σας, ενώ η ατμόσφαιρα προβλέπετε να παρουσιάσει ένταση και στον αισθηματικό τομέα. Τίποτε δεν θα ισορροπήσει, εάν δεν δράσετε στοχευμένα.

Παρθένος

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας  Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα.

Ζυγός

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά θέματα, μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας, για σας τους δεσμευμένους. Όσο για τους αδέσμευτους, μια γνωριμία θα σας συναρπάσει. Η μέρα απαιτεί διαλλακτικότητα και υπομονή σε οικογενειακά θέματα.

Σκορπιός

Μην μπαίνετε σε πειρασμό να αντιπαρατεθείτε με άτομα τους περίγυρού σας. δώστε τόπο στην οργή, φροντίζοντας να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και απέναντι στις ευθύνες που έχετε αναλάβει. 

Τοξότης

Την διάθεση σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευμετάβλητοι και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα των άλλων. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Αιγόκερως

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή, καθώς οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδα σας. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα κλείσουν με ευνοϊκό τρόπο. Μια νέα γνωριμία έρχεται, προς χαρά και ανακούφιση των αδέσμευτων.

Υδροχόος

Τα άστρα σας δημιουργούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μην υπογράφετε συμβόλαια και μην κλείνετε συμφωνίες σήμερα, χωρίς να είστε απόλυτα βέβαιοι για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ιχθείς

Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις τελευταία να κάνει προσπάθεια συμφιλίωσης. Η αναποδιές σιγά-σιγά φεύγουν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Η ηρεμία επανέρχεται σιγά-σιγά στη ζωή σας. 

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις, ζωδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5135 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3666 s // Total time: 2.8801 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X